Gradbeništvo, slikopleskarstvo Fuga d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/294/slikopleskarstvo-fuga-skofljica-ljubljana (16)-1456738964.jpg
Gradbeništvo, slikopleskarstvo Fuga d.o.o.
Gradbeništvo, slikopleskarstvo Fuga d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/294/slikopleskarstvo-fuga-skofljica-ljubljana (16)-1456738964.jpg 0 05 0

Povprečno od 176 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Uroš Kočevar (+)

Gradišče IV 55, Gradišče 1291

01 5126771
041 662 099
info@fuga.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Slikopleskarstvo Fuga je podjetje, ki se ukvarja s slikopleskarskimi storitvami, vsekakor pa pleskanje ni edino, kar vam Fuga lahko ponudi. Izvajamo namreč tudi vsa zaključna gradbena dela, kot na primer zidarstvo, izdelava fasad, suhomontažni sistemi, polaganje talnih in keramičnih ploščic, barvanje ograj, izdelava estriha, predelne stene in drugo.

 

Poleg številnih objektov, ki smo jim dali zunanjo in notranjo podobo, pa smo skozi vsa leta sodelovanja z mestom Ljubljana označevali ulice, ceste ter parkirišča naše prestolnice. Pomemben del naše dejavnosti so torej tudi talne označbe in vzdrževanje ograj in svetilk mestne razsvetljave. Za to dejavnost smo popolnoma opremljeni in imamo znotraj podjetja organizirani zelo izkušeni ter učinkoviti ekipi.

 

Naše storitve:

 

Vir

Lokacije podjetja
Gradišče IV 55, Gradišče 1291

Dolenjska cesta 55a, Ljubljana 1000
  • Davčna številka:
  • 25303864
  • Ime podjetja:
  • Fuga, gradbene in druge storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Škofljica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si