Gozdarstvo, odkup, prodaja in spravilo lesa, Matic Šinkovec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5011/gozdarstvomaticsinkovecsp4-1487668054.jpg
Gozdarstvo, odkup, prodaja in spravilo lesa, Matic Šinkovec s.p.
Gozdarstvo, odkup, prodaja in spravilo lesa, Matic Šinkovec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5011/gozdarstvomaticsinkovecsp4-1487668054.jpg 0 05 0

Povprečno od 100 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matic Šinkovec (+)

Zgornje Jezersko 139, Zgornje Jezersko 4206, Slovenija

031 657 263
timber225d@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sečnja in spravilo lesa je v našem podjetju Gozdarstvo, Matic Šinkovec s.p. iz Zgornjega Jezerskega je naša glavna storitev, katero opravljamo s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim odnosom.

Sprejemamo vse izzive  iz področja gozdarstva. Naše storitve so sečnje in spravilo lesa, tudi na zelo zahtevnih terenih, optimizacija lesnih sortimentov, priprava in izdelava vlak. Izvaja jih visoko usposobljen tim, ki ves čas skrbi, da bo vaš gozd tudi po opravljenem posegu služil svojemu namenu.

Naša največja konkurenčna prednost je v celostnem pristopu, tako se z naročnikom predhodno dogovorimo o njegovih željah in prodaji. Naše podjetje prevzame vso organizacijo sečnje, odvoza, spravilo, odkupa in prodaje gozdnih sortimentov ter pogozditev.

V našem podjetju vam tudi svetujemo in vas usmerjamo, kako največ iztržiti s prodajo lesa. To potrjujejo tudi naši partnerji, ki smo z njimi sodelovali do sedaj.


Prodaja lesa

Les, ki ga pridelamo v gozdu, lahko uporabimo za lastne potrebe (drva, deske, tramovi) ali pa ga prodamo na trgu. Les je mogoče prodati lesni industriji, ki pa odkupuje le določen kakovosten les. Težava pri tem je, da pri sečnji v gozdu ne dobimo le prvovrstnih sortimentov, temveč tudi les slabše kakovosti, ki ga lahko uporabimo za sekance, drva, itd.

 

Odkup hlodovine

Brezplačno pridemo na ogled vašega gozda ali morda na ogled že posekanega dreves. Podamo vam mnenje in oceno, koliko je vreden vaš les. Dogovorimo se o odkupni ceni in od vas odkupimo les.

  • Davčna številka:
  • 93459645
  • Ime podjetja:
  • Gozdarstvo, Matic Šinkovec s.p.
  • Občina:
  • Jezersko
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 83

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si