Gozdarstvo Mustar

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2028/gozdarstvomustar8-1463754912.jpg
Gozdarstvo Mustar
Gozdarstvo Mustar https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2028/gozdarstvomustar8-1463754912.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matic Mustar (+)

Kompolje 110a, Kompolje 1312, Slovenija

031 262 931
gozdarstvo.mustar@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Gozdarstvo Mustar se ukvarja s poseki, spravilom, odkupom, prodajo lesa in drv za kurjavo.

Gozd je naše največje naravno bogastvo. Predstavlja del naše naravne in kulturne dediščine ter identitete slovenske krajine. Pomembno prispeva k prepoznavnosti Slovenije v svetu, s svojo ohranjenostjo pa kaže na naš trajnostni odnos do narave in življenjskega okolja. Gozd daje izjemno veliko. Je pomemben gospodarski dejavnik, ki zagotavlja številna zelena delovna mesta in energijo. Slovenija je zato v svojih razvojnih dokumentih les opredelila kot strateško obnovljivo surovino. Gozd je še veliko več. Tako gozdni ekosistemi pomembno prispevajo k varovanju tal, voda in podnebja. Nudijo tudi dom pestri paleti rastlinskih in živalskih vrst, nam pa prostor za oddih in rekreacijo.

Kdaj poklicati nas:

 • Revirni gozdar je označil drevesa za posek,
 • Lubadar je poškodoval drevje,
 • Na zemljišču je potrebno opraviti golosek, saj je predvidena gradnja.

 

Kako poteka posek drevesa

Najprej nas kontaktirate, da se dogovorimo za ogled gozda. Na ogledu se dogovorimo za ceno in za začetni datum poseka. Ko posekamo označena drevesa in jih oklestimo, za seboj tudi pospravimo. V kolikor želite posekano drevje prodati, vam skušamo najti ustreznega kupca.

 

Cenik sečnje

Pred posekom se opravi ogled gozdne površine namenjene za posek in se postavi fiksna cena za m3 posekanega lesa. Cena poseka lesa je odvisna od večih dejavnikov:

 • od vrste in kvalitete dreves ter od zahtevnosti terena.

 

Odkup hlodovine

V primeru, da želite posekana drevesa prodati, si les najprej pridemo ogledat ali pa nam pošljete sliko, nato pa se skupaj dogovorimo za razumno odkupno ceno za hlodovino. Poskrbimo tudi za odvoz. Odkupujemo tudi les na panju (še ne posekana drevesa).

Po celotni Sloveniji odkupujemo bukovo, smrekovo, hrastovo hlodovino in hlodovino hruške, oreha, ter ostale listavce in iglavce.

 • Davčna številka:
 • 77807936
 • Ime podjetja:
 • Gozdarstvo Mustar, Matic Mustar s.p
 • Občina:
 • Videm-Dobrepolje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si