Gozdar Delam zate

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/583/gozdar-delam-zate-(10)-1457616454.jpg
Gozdar Delam zate
Gozdar Delam zate https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/583/gozdar-delam-zate-(10)-1457616454.jpg 0 05 0

Povprečno od 26 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Kordež Matej (+)

Jamnik 7, Jamnik 4201

041 397 428
delam.zate@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gozdar Delam zate iz Zgornje Besnice je skupina mladih inženirjev gozdarstva, želimo omogočiti izkoriščanje gozdov lastnikom, ki za to nimajo časa ali znanja.

 

Celovito upravljanje z gozdom

Za lastnike gozdov, ki nimajo časa, znanja ali sposobnosti za izkoriščanje svojega gozda, kljub temu pa bi zanj želeli poskrbeti in si omogočiti dodaten vir prihodka, je idealna možnost, da upravljanje z gozdom zaupa nam.Nudimo prevzem vseh nalog in odgovornosti lastnika gozda, hkrati pa mu omogočimo uveljavljanje svoje pravice do koriščenja gozdnih virov. Lastnik nam zaupa svoje želje, mi pa zanj izdelamo načrt, po katerem skrbimo za njegov gozd. To zajema vodenje tekočih poslov z Zavodom za gozdove Slovenije, izvajanje poseka in spravila lesa, iskanje in prodaja lesa najboljšemu ponudniku na tržišču ter preventivne preglede gozda (npr. pred vetrolomi in podlubniki).

 

Načrt gospodarjenja

Le redko se najboljše zgodi povsem naključno, prav zato je tudi z gozdom pametno gospodariti po nekem načrtu. Načrtu, ki sledi vašim ciljem, in kar najbolj izkorišča zmožnosti gozda. Za posameznika lastnika gozda je primeren načrt gospodarjenja, ki mora sloneti na ciljih lastnika, sposobnostih gozda ter biti usklajen z zahtevami javne gozdarske službe, kar omogoči njegovo uspešno izvedbo.Načrt se vedno izdeluje za daljše časovno obdobje (10 let), kajti tudi gozd raste počasi, mi pa ga želimo kar najbolje izkoristi v vsakem danem trenutku brez škode zanj.

 

Posek lesa je nega gozda

Strokovno usposobljena ekipa delavcev je na voljo za sam posek lesa. Velikost skupine, ki dela na določenem področju, prilagodimo potrebam naloge. Torej lahko poskrbimo tudi za večji obseg dela v krajšem času.

 

Spravilo lesa

Za spravilo lesa imamo na voljo traktorsko tehnologijo spravila.

 

Prodaja lesne biomase

Nudimo vse vrste lesne biomase, kamor spada okrogel les (sortimenti oz. »hlodi«) in cepljen les (drva). Naša posebnost je les po naročilu. Če torej potrebujete les nestandardnih dimenzij ali drugih zahtev (vrsta), vam takšnega lahko priskrbimo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 45414262
  • Ime podjetja:
  • Delam zate, svetovanje, načrtovanje, upravljanje in izvedba d.o.o.
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina, 
  • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si