Gostišče Šinjor

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1274/gostiscesinjor9-1460467536.jpg
Gostišče Šinjor
Gostišče Šinjor https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1274/gostiscesinjor9-1460467536.jpg 0 05 0

Povprečno od 52 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maučec Franc (+)

Martjanci 32, Martjanci 9221, Slovenija

02 5303900
info@sinjor.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gostišče Šinjor iz Martjancev je tradicionalno prekmursko gostišče, ki vam ponuja specialitete že vse od leta 1898.

Gostinski lokal in kraj bivanja si zapomnimo predvsem po prijetnih doživetjih in slastni hrani ter dobri pijači. Tradicionalna prekmurska kuhinja se naslanja na jedilnik kmečkega prebivalstva. Osnova so jedi iz doma pridelanih rastlinskih surovin, le ob praznikih so si izdatneje privoščili mesa… Prekmurska šunka, meso iz tunke, bograč, gosja jetra, koline z bujto repo, samo v Prekmurju, znane juhe z gobami in ajdovo kašo, ajdovi žganci in dödoli, retaši, gibanice, zlevanke… so že zdavnaj našli svoje mesto na našem jedilniku. In zlasti to velja poskusiti.Posebej opozarjamo na naše specialitete iz divjačine, ter velik izbor slastnih ribjih specialitet pripravljenih v pečici.

PS: Gostilna je hiša, v kateri je toplo in diši po hrani. V njej so ljudje, da postrežejo s prijazno besedo, stolom in mizo, ter vsem dobrim kar si gost zaželi. Gostilna pomeni torej hišo, v kateri je doma gostoljubje, v kateri gosta gostijo, da se res počuti kot gost. In če so gostilne dobre, so dobri tudi gostje in obratno. O gostilni je znan stari značilni rek: Ko je bog dal postaviti v vasi cerkev, je rekel, da bo tu on domoval. Na drugi strani pa je sam vrag dal postaviti gostilno rekoč, da tu bo pa on gospodar!

V čem lahko uživate pri gostišču Šinjor:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 40633748
  • Ime podjetja:
  • Šinjor gostišče & penzion Maučec Franc ml. s.p.
  • Občina:
  • Moravske Toplice
  • Govoreči jeziki:
  • Nemščina, 
  • Slovenščina, 
  • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si