Gostišče Marinčič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/95/28168-1455609605.jpg
Gostišče Marinčič
Gostišče Marinčič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/95/28168-1455609605.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Škocjan 37, Škocjan 8275

07 3076115
041 342 210
marincic.inn@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Družinsko gostišče Marinčič slovi po svoji stoletni tradiciji pristne slovenske kulinarike in domačih proizvodov. Ima prostorno dvorišče, ki se nahaja sredi bujne narave umirjenega podeželja. Gostišče sprejme do 75 ljudi, dodaten prostor pa ima na vrtu in pod kozolcem.

Obiščite nas in se naužijte okusov pristne domače hrane. Nudimo vam jedi štirih generacij, pripravljene z ljubeznijo in domačimi sestavinami. Pustite se zapeljati z govejo juho z domačo zakuho, kokoško ali pečenko iz krušne peči, sladkim jabolčnih štrudlom ali drugo hišno specialiteto.

Obiščite nas in odkrijte skrivnosti razvitega podeželja v okolici, ki kar samo vabi na obisk. Raziščite griče, vinograde, pešpoti in kolesarske poti v okolici. Obiskovalcem nudimo prenočišča v šestih prijetnih sobah in apartmaju za pet oseb.

Z veseljem vas pričakujemo!

Kosila in hišne specialitete

Gostišče Marinčič slovi po svoji pripravi čudovite, okusne in pristne domače hrane. Že z vonjem po domači kuhinji želimo v gostih obuditi prijetne spomine na domačo kuhinjo, toploto krušne peči, sladkost babičinega malinovca in jabolčnega štrudla.

Poslovni sestanki in zaključene družbe

V Gostišču Marinčič nudimo prostor in organiziramo dogodke za zaključene družbe. Knoblerjeva soba sprejme do 50 ljudi, manjša soba do 25 oseb, vrt sprejme dodatnih 30 oseb, v poletnih mesecih pa je večjim skupinam na voljo prostor pod kozolcem, ki sprejme do 80 ljudi. Na vašo željo organiziramo tudi piknike s ponudbo jedi z žara.

Prenočišča Marinčič

Gostišče je del lepega naravnega okolja, obdanega z griči, vinogradi, travniki in gozdovi ter nudi preživljanje vikenda v umirjenem vaškem okolju. To ponuja obilo možnosti za aktivno preživljanje prostih uric; s pohodništvom, kolesarjenjem (možnost najema kolesa), jahanjem …

V gostilni nudimo prenočišča v šestih prijetnih sobah (skupaj 18 ležišč) in apartmaju za pet oseb. Sobe so opremljene z vsem, kar potrebujete za udoben in umirjen oddih od vsakdanjega živžava. Vse nastanitvene enote imajo klimatsko napravo, mini bar, satelitsko televizijo in zasebno kopalnico s prho ter seveda brezžični internet (Wifi).

Vir

  • Davčna številka:
  • 65681100
  • Ime podjetja:
  • Gostišče Marinčič, Jernej Leskovar s.p.
  • Občina:
  • Škocjan
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2020 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si