Gostinstvo in turizem, Borut Muhovec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2240/gostinstvointurizemborutmuhovecsp14-1464872045.jpg
Gostinstvo in turizem, Borut Muhovec s.p.
Gostinstvo in turizem, Borut Muhovec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2240/gostinstvointurizemborutmuhovecsp14-1464872045.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Borut Muhovec (+)

Griže 30a, Griže 3302, Slovenija

041 833 486
borut306@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Gostinstvo in turizem, Borut Muhovec s.p. se ukvarja s cateringom za fizične in pravne osebe.

Catering

Catering je umetnost kreativnih kulinaričnih rešitev. Načrtujete dogodek ter iščete zanesljivega, prilagodljivega in inovativnega ponudnika catering storitev? Je tudi vaše glavno vodilo odličnost, tako pri načrtovanju zasebnih praznovanj kot tudi v poslovnem svetu? Iščete kreativne in prefinjene kulinarične rešitve?

Poslovni dogodek, ki ga organizirate, pusti močan vtis na vaše poslovne partnerje - dober ali slab. Zato se je vredno potruditi in poskrbeti, da bo dogodek zadovoljil ali celo presegel pričakovanja, tako z vidika lokacije cateringa kot tudi kulinarične ponudbe.

Ne glede na to, ali načrtujete dogodek za nekaj oseb ali pa za večje število ljudi, pogostitev za vas vedno lahko organiziramo mi. Naše catering storitve so možne tako v Sloveniji, kot tudi Avstriji, popolnoma se prilagajamo vašim željam.

 

Razvajali vas bomo z odlično kulinariko, ne glede na lokacijo in vrsto dogodka.

Nudimo različne vrste pogostitev za različne priložnosti, hrano pa pripravimo bodisi vnaprej v Hiši kulinarike ali pa na samem prizorišču.

Vedno pa se potrudimo, da naša pogostitev čim bolj odseva namen in cilje srečanja.

Zelo veliko izkušenj na področju cateringa, prefinjenost, natančnost, strokovnost, posvečanje detajlom, visoko usposobljena ekipa kuharjev in strežbe ter prilagodljivost. Vse to so tiste odlike, zaradi katerih smo pravi partner za pogostitve.

 

Catering na domu

Za izvedbo cateringa na domu je potrebno ustrezno znanje, inventar, kvalitetna hrana in izkušeno osebje. Vključeno je načrtovanje pogostitve, posvet pri izbiri menuja, postavitev pogostitve, predpriprava hrane, zaključna priprava jedi na lokaciji, predstavitev in serviranje hrane in pijače ter deserviranje inventarja ob zaključku. Catering na domu je primeren ob družabnih dogodkih, praznovanjih ali poslovnih srečanjih. Izvedemo ga lahko za poljubno število gostov.

  • Davčna številka:
  • 55716091
  • Ime podjetja:
  • Gostinstvo in turizem, Borut Muhovec s.p.
  • Občina:
  • Griže
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si