Gostilna Soklič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1532/gostilnasoklic12-1461582487.jpg
Gostilna Soklič
Gostilna Soklič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1532/gostilnasoklic12-1461582487.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Zalog pod Sv. Trojico 1, Dob 1233, Slovenija

040 870 803
info@gostilnasoklic.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vsak od nas rad dobro , vsak od nas to rad počne v prijetnem ambientu in vsak od nas si vedno želi dobre družbe. V ta namen je nastala Gostilna Soklič, ki obiskovalce, tiste, ki so željni dobre in pristne domače hrane in prijetne, z naravo obdane okolice, osvaja že vrsto let. Pečat časa je ni okrnil. Žlahtnost starega in dobrega še vedno domuje v tej gostilni, kjer vas v dobro voljo spravi domača goveja juha z rezanci ter dobro poznana telečja ali svinjska pečenka. Da pa potešimo še vašo žejo, vam lahko ob dobri jedači, postrežemo še s pristnimi slovenskimi odprtimi vini. V zimskem času vam postrežemo tudi s kolinami.

Gostilna Soklič leži ne daleč stran od Domžal, v Zalogu pod Sv. Trojico. Mirna okolica, pod okriljem narave, je odličen kraj za skupine, poslovna kosila, poroke in praznovanja, saj je odmaknjena od vrveža in ima dovolj veliko parkirišče, za vse goste, ki prihajajo iz vse Slovenije.

Svoja vrata imamo odprta vsak dan, z izjemo četrtka.

 

Meniji za novoletne zabave
Meniji za zaključene družbe
Poročni meniji

 

Prostor za piknik

Naravo, ki nas obdaja, smo izkoristili za krasen piknik prostor, ki se nahaja v gozdičku, poleg gostišča, zraven reke. Na njem se odvijajo rojstni dnevi, fantovščine, razni zaključki, poroke na prostem in drugi dogodki, ki nas povezujejo in ostanejo za vedno nepozabni. Poleg dobre hrane na žaru (na plin/oglje) vam nudimo tudi nogomet in namizni tenis.

 

Športne aktivnosti

Ponašamo se tudi s športnimi aktivnostmi, ki nas združujejo že od nekdaj.
Odbojka na mivki, v temu primerno urejenem prostoru, je namenjena vsem tistim, ki si želite pristnega druženja s prijatelji, pa tudi tistim, ki si želite rekreativno popestriti dan.

Vedno priljubljen nogomet, tako med mladimi, kot malce starejšimi se izvaja na bližnji trati, na kateri se večkrat odvijajo tudi manjši turnirji med sosednjima krajema, Zalogom po sv. Trojico in Kokošnjami.

Balinanje, pa je tisto, ki živi že od nekdaj in služi vsem generacijam, tako vam ga v sklopu naše ponudbe omogočamo tudi mi.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 56172834
  • Ime podjetja:
  • Gostinstvo Soklič Franci Peterka s.p.
  • Občina:
  • Dob
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si