Gostilna Pri Zotlarju

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2236/gostilnaprizotlarju3-1464865509.jpg
Gostilna Pri Zotlarju
Gostilna Pri Zotlarju https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2236/gostilnaprizotlarju3-1464865509.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadeja Logar (+)

Buje 3a, Vremski Britof 6217, Slovenija

05 7621020
040 868 907
05 7621021
gostilna@prizotlarju.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gostilna Pri Zotlarju se nahaja v Vremski dolini, znani po čudovitih gričih, gozdovih in sadovnjakih, natančneje v vasi Buje, ob glavni cesti Divača - Ilirska Bistrica.

Obiskovalcem, željnim dobre hrane, je pri nas na voljo 70 mest. Naše goste radi razvajamo z brkinskimi dobrotami, med katerimi dajemo poudarek na divjačinskih jedeh, na jedilniku pa so pogosto tudi jurčki, nabrani v naših gozdovih in pa tradicionalen pohan piščanec.

To pa je le majhen del naše pestre ponudbe. Pridite k nam in ugotovili boste, da so Brkini resnično kraj za vse okuse.

 

Prenočišča

Za goste, ki radi preživijo nekaj dni izven mestnega hrupa, imamo na razpolago dve sobi, v vsaki so 4 ležišča, kopalnica in TV. Gostje lahko izkoristijo prosti čas za sprehode v naravi, kolesarjenje, ribolov ali pač samo za lenarjenje ob TV sprejemnikih.

 

Izposoja kolesa

Pri nas si lahko gostje zastonj izposodijo kolesa in si tako privoščijo rekreativne izlete v naravo. V naši bližnji okolici namreč poteka 59 km dolg kolesarski krog, ki pa se lahko razdeli v dva manjša dela. Pot je zelo slikovita, saj večino časa vodi po gozdnih poteh in mimo parka Škocjanske jame.

Izberete lahko tudi kolesarjenje po okoliških vaseh in si tako ogledate tradicionalne hiše, kmetije in domače živali. Med nabiralno sezono, ko so sadovnjaki polni zrelih brkinskih plodov, pa si lahko po dogovoru z domačini, sadje naberete sami. To pa je tudi odlična priložnost za pristnejši kontakt z naravo in domačini.

Izposoja koles je torej odlična alternativa za prijetno, predvsem pa okolju prijazno potovanje, ki vam omogoča pristnejše raziskovanje Brkinov in njene okolice.

 

Licence za ribolov

Čisto blizu teče reka Reka, ta izjemno lepa kraška ponikalnica. Prav zaradi nje smo naši ponudbi dodali še prodajo dovolilnic za ribolov, vendar goste opozarjamo, da morajo s seboj prinesti lastno opremo za ribolov, saj naša ponudba slednje ne vključuje.

V primeru, da potrebujete več informacij v zvezi ribolovom in licencami, vas prosimo, da nas kontaktirate. Pri nas boste dobili informacije, pomoč in nasvete glede robolova v naših krajih.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 68944497
  • Ime podjetja:
  • Gostinstvo in prenočišča, Tadeja Logar s.p.
  • Občina:
  • Vremski Britof
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si