Gostilna Križnik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1603/gostilnakriznik-1461916077.jpg
Gostilna Križnik
Gostilna Križnik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1603/gostilnakriznik-1461916077.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Križnik (+)

Gaberke 252, Gaberke 3325, Slovenija

03 5893266
031 368139
03 6208909
info@gostilnakriznik.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gostilna Križnik se nahaja v Šaleški dolini, v okolici Šoštanja, v kraju Gaberke in ob cesti Gaberke – Velunja. Gostilno obdaja iz vzhoda hrib Vrhi, zahoda Čančev vrh, severa Razbor in juga krasen pogled na Družmirsko jezero in Šoštanj.

Znani smo po domači slovenski hrani. V gostilni imamo prijeten ambient, ki ga lahko najamete za zaključene družbe ali praznovanja (birme, krsti, obletnice…). Prostora imamo za  cca. 100 oseb. Naša ponudba temelji na domači štajerski kuhinji, kar pa tudi pomeni, da prisluhnemo vsakemu gostu z njegovimi željami. Vsak dan vas presenečamo s toplimi malicami, jedi iz žara, raznovrstnimi zrezki, jedi po predhodnem naročilu, kot so kosila, odojki, pečeno meso, hladno topli bife itd.

Organiziramo tudi piknike na prostem. Ukvarjamo se tudi s cateringom in vso postrežbo. Jedi prilagajamo letnemu času.

Ker imamo na Vranskem tudi mesarijo, se trudimo, da je naša hrana vedno sveže pripravljena (goveja juha, pečenka, domače klobase). Zraven te ponudbe, hrane in pijače, vam organiziramo in svetujemo tudi pri nakupu cvetja, peciva in ansambla.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 72229543
  • Ime podjetja:
  • Gostilna Križnik, Andrej Križnik s.p.
  • Občina:
  • Šoštanj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si