Gostilna in prenočišče Smogavc

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3257/gostilnainprenociscesmogavc1-1471007101.png
Gostilna in prenočišče Smogavc
Gostilna in prenočišče Smogavc https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3257/gostilnainprenociscesmogavc1-1471007101.png 0 05 0

Povprečno od 18 ocen

Vaša ocena

Gorenje pri Zrečah 27, Zreče 3214, Slovenija

03 7573550
03 7520200
info@smogavc.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gostišče Smogavc se nahaja v slikoviti vasici Gorenje pri Zrečah na območju Pohorja. Ponuja domače lokalne jedi, zelo kakovostne storitve in prijeten ambient ter okolico s svežim zrakom in z bujnimi gozdovi.

Uživate lahko v pohodništvu in kolesarjenju, podate se lahko na raziskovanje okoliških znamenitosti ali se sprostite v termalnih bazenih v Zrečah.

Gostišče Smogavc zagotavlja prijetno opremljeno in raznoliko nastanitev v pristnem pohorskem slogu.

V restavraciji Smogavc strežejo izvrstne specialitete, kot so gobova juha, štruklji s skuto in druge lokalne ter sezonske jedi. Na voljo so meniji za različne priložnosti, kot so poroke, rojstni dnevi, turistične zabave in druge prireditve. Nudijo tudi vegetarijanske jedi, vse pa dopolnjuje širok izbor vin.

Gostišče ima 2 prostorni terasi in udoben bar, v kleti lahko poskusite srečo na igralnih napravah, kot so pikado, ročni nogomet in drugo.

Kulinarična ponudba

V naši gostilni z več kot dvajsetletno kulinarično potjo si prizadevamo, da sledimo novim trendom in željam gostov, vendar znanje in ideje črpamo iz lokalne kulinarične zapuščine Pohorja ter možnosti, ki nam jih ponujajo okoliški gozdovi ter kmetije.

Trudimo se, da je naša kulinarična ponudba lokalno in sezonsko pripravljena, po dogovoru pa pripravimo tudi različne menije za številne priložnosti in slavja (poroke, obletnice, rojstne dneve, izletniške zaključke in druga slavja), nudimo raznoliko izbiro jedi za vegetarijance, vegane ter še mnogo drugega.

Pustite se razvajati s čudovito kulinariko, kjer bo vsakdo našel kaj zase. Medtem ko boste uživali v kulinaričnem razvajanju, bodo otroci na številnih igralih našli izzive za svoje podvige, vi pa se sprostite in občudujte bujno cvetje in panoramski razgled v dolino.

 

Poroke

Vaša poroka in poročno slavje v Gostišču Smogavc bo nepozabno doživetje, ki vam ga bomo pripravili na prostem, v osrčju narave, obdane z gozdom, hribi in prijaznimi ljudmi.

Za vas in skupaj z vami načrtujemo, svetujemo, izvedemo ter postrežemo vaše goste na slavju.

Na kaj je potrebno biti pozoren, oziroma, kaj nudimo pri izvedbi same pogostitve, poročnega slavja in vsega, kar si želita na vajin dan …

 

Ponudba za skupine

V gostišču vam lahko ponudimo tudi prostore za različna predavanja, srečanja ali za predstavitve za večje in manjše skupine, saj imamo primerne prostore:

 • prostor za do 30 udeležencev,
 • prostor za do 50 udeležencev,
 • prostor za do 90 udeležencev,
 • ali pa vam pripravimo prostor na terasi za 15 – 20 udeležencev.

 

Seminarski prostori

Združevati prijetno s koristnim, je v današnjem hitrem tempu življenja postala stalnica vsakega človeka. V našem gostišču, postavljenem v samo osrčje pohorskih gozdov, vam nudimo možnosti izvedbe seminarjev, izobraževanj in drugih poslovnih srečanj. Po naporni miselni aktivnosti pa le odprete vrata seminarske sobe in že se zagledate v zelene pohorske gozdove, ki nudijo neštete možnosti sprostitve in aktivnega preživljanja prostega časa, ki vam še ostane po delu.

Nudimo vam seminarski prostor, ki lahko sprejme do 30 oseb (odvisno od postavitve miz in stolov) ali večjo dvorano, ki jo lahko pregradimo v tri manjše dvorane in skupno sprejme tudi do 150 in več oseb (ponovno odvisno od postavitve miz in stolov).

 

Počitnice v zelenem

Gorenje z okolico ponuja obilo možnosti za oddih, aktivne počitnice in wellness doživetja. Uživali boste lahko v pohodništvu in kolesarjenju, se sproščali v zreških termalnih bazenih, savnah in masažah, se predajali zimskim športom na Rogli ali se odpravili raziskovati številne okoliške znamenitosti.

 

Ponudba v okolici

Smučanje na Rogli, kolesarjenje po Pohorju in Dravinjski dolini, igranje golfa v idiličnem okolju med vinogradi, odkrivanje kulturnih znamenitosti regije: Skomarska hiša, Ošlakova kovačija, muzej ozkotirne železnice, muzej Sto Frankolovskih žrtev, Žička kartuzija, KSEVT Vitanje, Dvorec Trebnik, … Odkrivanje naravnih znamenitosti regije: Lovrenško jezero, slap Šumik, Črno jezero,…

 

Cenik

 

Apartmaji Smogavc

Za vas smo v neposredni bližini, le 70 m oddaljene od gostišča Smogavc, uredili tri nove sodobno opremljene apartmaje.

Apartmaji so opremljeni s televizijo (satelitska tv), radiem, hladilnikom,  pečico, kuhinjsko ploščo ter dovolj kuhinjskimi pripomočki in posode za brezskrbno in udobno bivanje.

 

Vsak apartma ima:

 • polno opremljeno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo (kjer sta možna dva dodatna ležišča),
 • spalnico z zakonsko posteljo ter dodatnim ležiščem,
 • kopalnico.

 

Brezplačna uporaba:

 • fitnesa na prostem in igral na prostem
 • v najem je vštetih tudi 5 žetonov za igralnico v gostišču Smogavc.

 

Zunanja savna

Pravilna uporaba savne že dolgo velja za eno najbolj učinkovitih načinov sprostitve in poživitve duha in telesa, znani pa so tudi njeni zdravilni učinki.

Da dosežemo želeni učinek, si moramo za savnanje vzeti tudi dovolj časa in ga redno ter dosledno izvajati.

Pri nas lahko doživite edinstven način savnanja v leseni brunarici z razgledom na obronke Pohorja. Brunarica je ročno delo, v celoti narejena iz pohorskega lesa.

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 95922776
 • Ime podjetja:
 • Gostilna in prenočišče Smogavc, gostinstvo in namestitve d.o.o.
 • Občina:
 • Zreče
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si