Gostilna in penzion Domen

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5170/gostilnainpenziondomen1-1488983341.jpg
Gostilna in penzion Domen
Gostilna in penzion Domen https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5170/gostilnainpenziondomen1-1488983341.jpg 0 05 0

Povprečno od 334 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Domen Zorko (+)

Družinska vas 1, Šmarješke Toplice 8220, Slovenija

07 3843011
041 890 901
domen@gostilnadomen.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

POSEBNO OBVESTILO; GOSTILNA DO NADALJNEGA NE OBRATUJE. SPREJEMAMO VAVČERJE ZA NOČITEV Z ZAJTRKOM. VEDNO DOBRODOŠLI! 

Na pol poti med Ljubljano in Zagrebom, v srcu Dolenjske, 3 minute stran od izvoza iz avtoceste Ljubljana-Obrežje za Šmarješke Toplice in Otočec, se v Gostilni Domen naša družina Zorko z ekipo vsak dan znova trudi za vas. Čez teden kuhamo malice, da niste lačni med delom, za vas pripravljamo cenovno ugodna kosila, da se vam niti ne izplača kuhati doma! Za vikend lahko izbirate med najmanj tremi okusnimi meniji od 8,00€ naprej in seveda pestro ponudbo jedi z jedilnega lista (a’la carte). Naše jedi so iz najboljših sestavin pretežno okoliških kmetij in večinoma domačih dobaviteljev.

Po naročilu, pa včasih tudi kar tako, zunaj na ražnju spečemo odojka ali jagenjčka, nudimo žar program na oglju, na jedilniku imamo tudi morske jedi (lignje, morske ribe…), pice in testenine. Naše specialitete so po dolenjsko ocvrti kozliče, Florjanova postrv (postrv brez koščic z mesnim nadevom in jurčki), morska solata..

Domač kruh in dišeče žemljice, hišni štrudelj, štruklji, suhe mesnine, domači rezanci, itd. so naša stalnica, ponudbo pa sezonsko popestrimo z jedmi, kot so npr.  Martinova gos z rdečim zeljem, mlinci in žganci, kmečka pojedina ali poletna obara z lisičkami in jurčki iz bližnjega gozda.

Točimo vina iz družinskega vinograda, gostje so navdušeni nad domačim naravnim sokom in različnimi domačimi žganji; še posebej veliko odobravanje pa vedno znova požanje edinstveni Žametni liker, hišni liker iz cvička, ki je tudi zaščitena blagovna znamka družine Zorko.

Lahko se pohvalimo, da ste nekateri z nami dobesednože od rojstva, ko so očetjeskupaj s prijateljiproslavili vaš prihod na svet. Nekateriste pri nas imeli krst alikosilo ob birmi, vedno več pa vas je, ki nam zaupate organizacijo in pogostitev na vaš najlepši dan, poroko. Za vas se nič manj ne potrudimo tudi,če želite obeležiti kakršnokoli obletnico, oziromasamo na prvovrsten način pogostiti skupino prijateljev ali poslovnih partnerjev! Prilagodimo se vašim željam in zahtevam, da vi nimate nepotrebnih skrbi.


Booking.com - povezava

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 27196178
  • Ime podjetja:
  • Gostilna in penzion Domen, Domen Zorko s.p.
  • Občina:
  • Šmarješke Toplice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si