Gostilna in kavarna Mrežar

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5228/gostilnainkavarnamrezar11-1489491750.jpg
Gostilna in kavarna Mrežar
Gostilna in kavarna Mrežar https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5228/gostilnainkavarnamrezar11-1489491750.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleša Krušec

Prušnikova ulica 104, Ljubljana 1210, Slovenija

040 556 733
gostilna.mrezar@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mrežar gostilnica, kavarnica in hostel se nahaja v Šentvidu - Ljubljane na Prušnikovi ulici 104, zraven zdravstvenega doma. Poleg se nahaja tudi Šentviška gimnazija in OŠ Šentvid, Ljudski dom, glasbena šola, športna dvorana Šentviška cerkev,... Gre za zelo znano slovensko tradicionalno gostilno, ki je bila zgrajena leta 1927 in od tega leta naprej slovi kot ena izmed najboljših gostiln v Ljubljani. Gostilna Mrežar je bila že od nekdaj poznana po tradicionalnih slovenskih jedeh, zdaj pa smo k temu dodali še pizze in mesne jedi, ki jih pripravimo ter pečemo izključno na pravem oglju.

Ponudba jedi, vsakodnevnih malic in kosil, temelji na sveži in sproti pripravljeni hrani. Sami pečemo kruh ter izdelujemo slastne tortice ter ostale slaščice. Jedilnik temelji na sveži domači hrani prav tako pa se spogledujemo z mediteransko kuhinjo. Tako vam po prednaročilu nudimo morske jedi in sicer od hobotnice "izpod peke" z mediteranskih krompirčkom ali lignjev pripravljenih na več različnih načinov do raznih divjih rib (orada, zobatec...). Za ljubitelje pristne domače kuhinje pa seveda sprejemamo tudi rezervacije za zaključene družbe. Ponudba malic in kosil se menja vsak dan in seveda tudi glede na letne čase, saj gledamo, da kupujemo najboljše in najbolj sveže sestavine, ki se trenutno dajo dobiti. Ponudba vin temelji na slovenskih vinih, predvsem ekološke pridelave, odprtih in buteljčnih ( zelo priznan cviček- Vinska klet Frelih,...).

Prijazno pozornost posveča vsem gostom. Tistim, ki pridejo na malico ali kosilo, kot tistim, ki želijo uživati v hrani po lastni izbiri. In tistim, ki želijo prestižni užitek ob slavnostnem dogodku. Gosti lahko zaključene skupine do 150 ljudi.

Ocenjujemo da so naše prednosti: prijeten ambient, dobra domača hrana in prijazna postrežba!

 

Malice in kosila

Na zgornji povezavi si lahko pogledate dnevno ponudbo malic in kosil.

 

Prenočišča

V zgornjem nadstropju se nahaja 5(pet) dvo-posteljnih sob, 1(ena) eno-posteljna in 1(ena)soba z 6-9 ležišči. V določenih sobah je tudi kabelska TV. Vsem je skupna popolnoma prenovljena kopalnica s tušem in samostojen WC. Prav tako je vsem sobam skupna dobro opremljena kuhinja.

Vsem gostom je na uporabi brezplačen Wi-Fi.

Gostje imajo možnost zajtrka za samo 4€ (kavica, toasti ali popečena jajčka s slanino ali kruh z maslom in marmelado in medom, sok)

V neposredni bližini je želežniška postaja Šentvid , prav tako je 200 m stran avtobusna postaja (do centra max. 10 min). Zraven se nahaja igrišče za košarko, nogomet in tenis. Gostom so pa na razpolago tudi različne aktivnosti, kot so na primer vodni športi ( kajak, rafting, ribolov ) na reki Savi ali izhodišča za izlete na Šmarno goro od koder je lep razgled na Ljubljano in njeno okolico ter pohod na Katarino ali Toško čelo. Pozimi so vsem na voljo tudi smučišča,v neposredni bližini smučišče Krvavec.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 23:00
Torek
07:00 - 23:00
Sreda
07:00 - 23:00
Četrtek
07:00 - 23:00
Petek
07:00 - 23:00
Sobota
08:00 - 23:00
Nedelja
08:00 - 23:00
  • Davčna številka:
  • 37540726
  • Ime podjetja:
  • AK Gost, gostinstvo in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si