Gospodijski aparati Gorenje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/373/gospodijski-aparati-gorenje (1)-1456928531.png
Gospodijski aparati Gorenje
Gospodijski aparati Gorenje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/373/gospodijski-aparati-gorenje (1)-1456928531.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Partizanska cesta 12, Velenje 3320

03 8997000
info@gorenje.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri Gorenje Group iz Velenja smo eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev aparatov za dom z več kot šestdesetletno tradicijo. S tehnološko dovršenimi, vrhunsko oblikovanimi in energetsko učinkovitimi gospodinjskimi aparati pod blagovnimi znamkami Gorenje, Asko, Atag, Pelgrim, Upo, Mora, Etna in Körting izboljšujemo kakovost bivanja uporabnikov naših izdelkov v 90 državah sveta.

Osredotočamo se na osrednjo dejavnost izdelki in storitve za dom, v okviru katerega ponujamo velike in male gospodinjske aparate, aparate za ogrevanje, prezračevanje in klimatske naprave, kuhinjsko pohištvo ter storitve oblikovanja.

V okviru poslovnega področja Portfeljske naložbe smo dejavni tudi na področjih ekologije, orodjarstva, industrijske opreme, inženiringa, hotelirstva, gostinstva ter trgovine.

Mednarodno prodajno mrežo na vseh celinah širimo že pol stoletja in 95 odstotkov prihodkov osrednje dejavnosti ustvarimo izven Slovenije.  V letu 2014 smo ustvarili 1,246 milijarde evrov prihodkov, največ v Rusiji, Nemčiji, na Nizozemskem, v Skandinaviji, Srednji in Jugovzhodni Evropi ter v ZDA in Avstraliji.

Več o Gorenje Group si lahko pogledate TUKAJ.

 

Gorenjev prodajni program:

 

Viri:

  • Davčna številka:
  • 72615320
  • Ime podjetja:
  • Gorenje gospodinjski aparati, d.d.
  • Občina:
  • Velenje

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si