Goldmann d.o.o., prodaja detektorjev kovin

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3187/goldmanndooprodajadetektorjevkovin1-1470748701.png
Goldmann d.o.o., prodaja detektorjev kovin
Goldmann d.o.o., prodaja detektorjev kovin https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3187/goldmanndooprodajadetektorjevkovin1-1470748701.png 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Stegne 21c, Ljubljana 1000, Slovenija

031 366 950
info@goldmann.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Goldmann d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2014. Naš glavni cilj je prodaja detektorjev v Sloveniji in na Hrvaškem. Prizadevamo si postati resen ponudnik tovrstne opreme, tako imamo sklenjene pogodbe o sodelovanju s svetovno vodilnimi proizvajalci detektorjev kovin, 3D skenerjev, daljinskih lokatorjev ter GPR opreme. Prav tako se v našem prodajnem asortimanu nahaja tudi varnostna oprema, na primer detektorska vrata ter rentgenske naprave za pregledovanje prtljage. Ponujamo tudi širok spekter naprav in opreme za detekcijo in sledenje vode.

Naš cilj je, da vam zagotovimo najboljše cene, skladiščenje ter dostopnost specialnih detektorjev in sistemov.

Pri nakupu detektorja vam bomo svetovali glede performansov izbranega izdelka in vam predstavili značilnosti sorodnih modelov. Poleg tega vam nudimo osnovno in napredno usposabljanje za rokovanje s kupljenim detektorjem oziroma profesionalnim sistemom.

Naši certificirani trenerji vam bodo dali navodila in priporočila pri nakupu opreme. Po dogovoru pa vam v določenih primerih svoje bogate izkušnje in znanje lahko predajo kar na terenu, v realnih pogojih.

Naše podjetje zastopa svetovno vodilne proizvajalce detektorjev kovin: Bounty Hunter, Garret, Teknetics, Nokta in Makro Group. Ponujamo tudi izvrstno 3D opremo za profesionalce znamke OKM, kakor tudi GPR sisteme Mala Geoscience. Smo tudi zastopniki rentgenskega sistema Astrophysics za regijo Adriatik.

Navdušenci lahko izbirajo iz širokega izbora LRL sistemov Elecstroscope, Mineoro ali Notsi.

Pohvalimo se lahko tudi z bogato izbiro varnostnih sistemov proizvajalcev Garret, Fisher Labs, CEIA in Astrophysics ter širokim asortimanom utility detektorjev Fisher Labs.

 

Ponudba

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 97762334
  • Ime podjetja:
  • Goldmann, posredništvo, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si