Glasbeni atelje Bach

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2498/glasbeniateljebach6-1465996053.jpg
Glasbeni atelje Bach
Glasbeni atelje Bach https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2498/glasbeniateljebach6-1465996053.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marjeta Urbanič Rudolf (+)

Plitvica 11b, Plitvica 9253, Slovenija

041 383 264
atelje.bach@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Glasbeni atelje BACH iz Apač se ukvarja z inštrumenti s tipkami in sicer v različnih pogledih. Pri nas se lahko učite igranja na klavir in orgle, lahko pa se tudi izobražujete za cerkvenega organista, osvojite osnove veščin zborovodstva in osnov zborovskega petja.

Klavir je zelo priljubljen in uporaben instrument, ki ga lahko osvajamo tudi v nekoliko kasnejših letih, ko se v glasbeno šolo morda ne moramo več vpisati, ali je premalo prostora ali kaj drugega.
Obvladovanje klavirske igre lahko uporabimo tudi kot osnovo za Synthesizer oz. keyboard ali pa orgle, ki se lahko igrajo kot nadgradnja klavirja ali pa kot liturgični instrument pri bogoslužju. Vsekakor lahko vaše želje po ustvarjanju glasbe postanejo resničnost!

Pouk se bo izvajal ali na domu ali v ateljeju na naslovu Plitvica 11b, 9253 Apače ali v vaši oz. bližji cerkvi, kjer je primeren inštrument za poučevanje. Dogovarjamo se sproti. Tudi urnik bo zelo prilagodljiv glede na vaše potrebe.

Glasbeni atelje BACH pa ne bo samo poučeval ampak se tudi družil na različne načine skozi glasbo. V planu so seminarji, delavnice, koncerti, srečanja in še marsikaj. Zato se veselimo vašega prijateljstva in družbe!

Pouk klavirja in orgel bo vodila priznana orglavka Marjeta Urbanič Rudolf, ki je orgle, klavir in inštrumentalno pedagogiko študirala v Freiburgu in v Stuttgartu v Nemčiji. V času šolanja je dosegala vodilna mesta na državnih in mednarodnih tekmovanjih in je na podlagi teh uspehov bila tudi štipendatorka ministrstva za kulturo republike Slovenije.
Že desetletje se aktivno ukvarja s pedagoškim delom in dosega vrhunske rezultate. Zelo aktivno deluje tudi na področju zborovodstva in cerkvenega orglarstva. Že več kot 20 let je organistka v Apačah, dejavna pa je tudi v stolni cerkvi v Bariboru, v Cerkvenjaku in drugod.

Verjamem v moč glasbe, ker jo okušam vsako minuto, iz dneva v dan in iz nje črpam energijo za življenje. Z glasbo je lepše!

  • Davčna številka:
  • 94369097
  • Ime podjetja:
  • Glasbeni atelje
  • Občina:
  • Apače
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si