Glasbena založba Ambrotech

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3616/glasbenazalozbaambrotech4-1474446149.jpg
Glasbena založba Ambrotech
Glasbena založba Ambrotech https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3616/glasbenazalozbaambrotech4-1474446149.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gašper Ambrož (+)

Cesta na Kope 22, Ljubljana 1260, Slovenija

051 757 252
gasper.ambroz@ambrotech.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Glavno poslanstvo glasbene založbe Ambrotech je omogočiti dobri glasbi, da najde pot do ušes navdušenih poslušalcev. Njihovo delo zajema pomoč nadarjenim glasbenikom na vseh korakih produkcije in distribucije glasbe - poskrbijo za snemanje in izdajo CD-jev, distribucijo in prodajo CD-jev, ter celo promocijo. Na ta način se lahko glasbeniki res ukvarjajo s svojim delom - pisanjem, ustvarjanjem, iskanjem pravih harmonij, besed, vzdušja ...

 

Pomoč pri snemanju glasbe

Snemanje glasbe je postopek, na katerega se je potrebno predhodno dobro pripraviti - pred začetkom je potrebno natančno napisati (in se naučiti) linije posameznih inštrumentov in vokala, saj tako pri snemanju prihranimo ogromno dragocenega časa. Kljub temu si je za samo snemanje potrebno rezervirati kar nekaj časa, saj mora biti glasba odigrana čim bolj natančno in brez napak. Običajno je, da se posamezni deli in instrumenti snemajo večkrat, tako da lahko med različnimi posnetki izberemo tistega, ki je res najboljši ...

V založbi Ambrotech glasbenikom, s katerimi sodelujejo, pomagajo pri snemanju s svojimi lastnimi kapacitetami, ali pa jim svetujejo glede izbire snemalnega studia - odvisno od zahtev glasbe. Vedno pa imajo za svoje glasbenike tudi koristne nasvete glede priprav na snemanje, učinkovitega snemanja, pa tudi odločitev v zvezi s produkcijo.

 

Izdaja plošče

Tudi postopek izdaje plošče je za glasbenike veliko preprostejši ob pomoči kvalitetne glasbene založbe. V založbi Ambrotech poznajo prave kontakte, ki lahko glasbenikom zagotovijo kvalitetno natisnjeno ploščo po sprejemljivih cenah. Dobro poznajo tudi področje avtorskih pravic in postopke urejanja potrebne dokumentacije, zato lahko ponudijo tudi zanesljive nasvete in glasbenikom prihranijo precej skrbi, dela in časa.

 

Distribucija in prodaja

Tudi to je pomemben del postopka izdaje plošče! S pravimi kontakti in dobrimi nasveti se sveže izdana plošča veliko lažje in hitreje znajde na policah trgovin in drugje, kjer jo bo iskala ciljna skupina poslušalcev.

 

Promocija

Brez promocije žal tudi v glasbi ne pridemo daleč. Cilj (skoraj) vsakega glasbenika je, da je napisana glasba čim bolj predvajana in poslušana, ter seveda da najde ciljno občinstvo, pri katerem bo pozitivno sprejeta. Eden od pogojev za to je tudi učinkovita promocija. Ta lahko poteka po različnih kanalih, ki jih je potrebno izbrati glede na zvrst glasbe oziroma ciljno publiko. Založba Ambrotech pri tem svojim glasbenikom odlično svetuje, tako da dosežejo čim boljši učinek in pri tem prihranijo čas in denar!

 

Ne glede na to, v katerem delu postopka ustvarjanja glasbe in izdajanja plošče ste, tudi če se še odločate, kako (če sploh) bi se vsega skupaj lotili, boste v glasbeni založbi Ambrotech našli koristen nasvet ali pa dobrodošlo pomoč!

  • Davčna številka:
  • 80193480
  • Ime podjetja:
  • Ambrotech elektrotehnika in avtomatika Gašper Ambrož s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana - Polje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si