Glasbena šola Muta

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2669/glasbenasolamuta1-1466683894.png
Glasbena šola Muta
Glasbena šola Muta https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2669/glasbenasolamuta1-1466683894.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Cankarjeva ulica 6, Muta 2366, Slovenija

02 8761901
040 337 130
02 8761900
likar.andreja@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Zasebna glasbena šola Muta vas vabi k vpisu.

Kateremu svetu je glasba bližje kot otroškemu? Vzbuja otrokovo čustvovanje že od rojstva, spominja na mamine uspavanke, dotakne se ga s svojo plesno razigranostjo, umiri ga s svojim spokojem. Največje zadovoljstvo pa pri njem porodi, če jo sam (po)ustvari, če se z njo neposredno in svobodno izrazi.

Zato vas vabimo k vpisu v glasbeno šolo!

Vpis v ljubiteljske programe je možen kadarkoli, vpis v javnoveljavne in klasične programe pa v mesecu maju in juniju za naslednje šolsko leto.

 

Program

V svetu naglice in negotovosti, ki nas obdaja, je glasba skrito pribežališče, v katerem lahko odkrivamo vse, kar globoko v sebi želimo čutiti in izkusiti. V glasbi najdemo svoj mir, v njej razživimo svoje veselje in radost, z njo izpojemo skrite želje in čustva. Lahko jo imamo samo zase, z njo pa se lahko dotaknemo tudi tujih src in si odpremo pot do njih.

Učenje instrumenta je dolgotrajen proces, pri katerem se rezultati dela kažejo počasi. Zahteva mnogo vztrajnosti, delavnosti in samodiscipline. Naša glasbena šola posveča posebno skrb skupnemu muziciranju. Učenci ob skupnem muziciranju pridobivajo sposobnosti prilagajanja, usklajevanja s skupino ter razvijajo smisel za kolektivno delo, socializacijo in čut odgovornosti.

Melodija, zasebna glasbena šola Muta, d.o.o. je glasbena šola s šestnajstletno tradicijo in je tretja zasebna glasbena šola v Sloveniji, ki je pridobila soglasje za izvajanje javnoveljavnega programa osnovnega glasbenega izobraževanja s strani Ministrstva za šolstvo in šport.

V naši  glasbeni šoli učenci z veseljem pridobivajo znanje, razvijajo ljubezen do glasbe in uživajo v umetnosti.

 

Javnoveljavni program Muta

Poleg GLAVNEGA INSTRUMENTA so v tem programu obvezni tudi predmeti NAUK O GLASBI, KOMORNA IGRA in ORKESTER ali PEVSKI ZBOR. Program sledi predpisanemu klasičnemu učnemu načrtu Ministrstva za šolstvo in šport. Učenec ob koncu šolskega leta opravlja javno veljavni izpit. Nadarjeni glasbeniki bodo lahko po končanem javnoveljavnem programu in opravljenem sprejemnem izpitu nadaljevali svoje izobraževanje na srednji stopnji - umetniški gimnaziji ali konservatoriju za glasbo.

 

Izbirate lahko med predmeti:

Glasbena pripravnica, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, klavir, violina, viola, trobenta, rog, pozavna, tuba, tolkala.

 

Ljubiteljski program Muta

Izvajanje ljubiteljskega programa je lahko skupinsko ali individualno (po želji) in je namenjeno otrokom in odraslim. Program ne sledi predpisanemu klasičnemu učnemu načrtu, temveč je prilagojen željam vsakega posameznika.

 

Izbirate lahko med predmeti:

Petje zabavne glasbe, kitara, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, klavir, violina, viola, trobenta, rog, pozavna, tuba, tolkala.

 

Klasični program Ljubljana

Šolsko leto 2016/17

GLASBENA PRIPRAVNICA: Otroci si skozi igro razvijajo glasbene sposobnosti, se glasbeno ustvarjalno izražajo, pojejo in igrajo ter se kasneje lažje odločajo za vpis k instrumentalnemu pouku. Vpišejo se lahko petletni in šestletni otroci. Pouk poteka skupinsko, enkrat tedensko eno šolsko uro. Mesečna šolnina znaša 32€.

KLASIČNI PROGRAM: Poleg glavnega instrumenta je v tem programu obvezen tudi predmet GLASBENA TEORIJA. Pouk instrumenta poteka individualno, enkrat tedensko eno šolsko uro, pouk glasbene teorije pa skupinsko, enkrat tedensko eno šolsko uro. Program sledi predpisanemu klasičnemu učnemu načrtu Ministrstva za šolstvo in šport. Učencu ob koncu šolskega leta glede na doseženo znanje omogočimo opravljanje javno veljavnega izpita. Mesečna šolnina znaša 109€.

 

Izbirate lahko med naslednjimi predmeti oz. instrumenti:
Glasbena pripravnica, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, klavir, kitara, violina, klavirska harmonika.

(Če bodo za en instrument vpisani manj kot trije učenci, programa v tem šolskem letu ne bomo izvajali).

 

Ljubiteljski program Ljubljana

Šolsko leto 2016/17

Izvajanje ljubiteljskega programa je lahko skupinsko ali individualno (po želji) in je namenjeno otrokom in odraslim. Program ne sledi predpisanemu klasičnemu učnemu načrtu, temveč je prilagojen željam vsakega posameznika. Pouk poteka enkrat tedensko 30 oz. 45 minut. Mesečna šolnina znaša 69€ oz. 99€.

 

Izbirate lahko med predmeti:
Petje zabavne glasbe, bobni, kitara, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, klavir, violina, klavirska harmonika.

(Če bodo za en instrument vpisani manj kot trije učenci, programa v tem šolskem letu ne bomo izvajali).

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 17972604
  • Ime podjetja:
  • MELODIJA zasebna glasbena šola Muta d.o.o.
  • Občina:
  • Muta
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si