Glasbena skupina Mali Oglasi Band

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4103/glasbenaprodukcijainmanagementsimonabenkosp15-1478176134.jpg
Glasbena skupina Mali Oglasi Band
Glasbena skupina Mali Oglasi Band https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4103/glasbenaprodukcijainmanagementsimonabenkosp15-1478176134.jpg 0 05 0

Povprečno od 210 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Simona Benko (+)

Ulica Draga Brezarja 48, Kranj 4000, Slovenija

040 234 404
simona.benko@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Skupina Mali Oglasi prihajajo iz gorenjske. Šestčlanska zasedba, ki jo sestavljajo: Simona Benko, Marko Berčič, Aleš Pirc, Marta Ribič, Robert Janežič, Žiga Janežič in Dean Rozmanvam, s svojo unikatno energijo popestri vašo zabavo ali dogodek ob izvajanju svojih avtorskih skladb, ter izvajanju priredb svetovno znanih uspešnic.

Glasba, ki se izvaja izključno v živo, se giblje od irskih ter country zvokov, pa vse do folk rocka. Z ženskim, ter moškim vokalom se prepletajo klasični, kot tudi tradicionalni inštrumenti.

Skupina ima vrhunsko ozvočenje za različne dogodke. Za seboj imajo široko paleto nastopov, njihov žanr gre hitro v uho, predvsem pa ljudi na koncertih hitro zasrbijo pete in zabava se začne.

 

Mali Oglasi Band

Album: Do konca in naprej

1. Do konca in naprej
2. Droben dež
3. Naj bodo solze v očeh
4. Kam
5. Ko več me ne bo
6. O mama mama
7. Vroča kri
8. Dobro jutro,dober dan
9. Tebe še imam
10. Ker ob meni si
11. Zadnji ples

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 64549682
  • Ime podjetja:
  • Glasbena produkcija in management, Simona Benko s.p.
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si