GDZ Jože Zupan s.p., gradbeništvo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4586/gdzjozezupanspgradbenistvo67-1484730032.jpg
GDZ Jože Zupan s.p., gradbeništvo
GDZ Jože Zupan s.p., gradbeništvo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4586/gdzjozezupanspgradbenistvo67-1484730032.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jože Zupan (+)

Jesenova ulica 13, Domžale 1230, Slovenija

041 777 850
joze.zupan@gdz.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

GDZ Jože Zupan s.p., posluje od leta 2013 na celotnem gradbenem področju, kot nadzornik in izvajalec del. V svoji več kot 30-letni gradbeni praksi sem deloval v različnih gradbenih podjetjih, kjer sem sodeloval pri pripravi, izvedbi, vodenju in spremljanju gradnje različnih, enostavnih in tudi zelo zahtevnih objektov.  V zadnjih petnajstih letih sem imel priložnost delovati na res zahtevnih inženirskih objektih kot so premostitveni objekti na avtocestah in državnih cestah, pri izvedbi stanovanjskih objektov s preko 300 stanovanji v gradnji naenkrat, pri prenovi slovenskih gradov in ohranjanju slovenske kulturne dediščine ter pri energetski sanaciji visokogradniških objektov oz. obnovi fasad.

V maju 2013 sem po spletu okoliščin začel novo obdobje delovanja v gradbeništvu, kot samostojni podjetnik. Zagon podjetja in pridobitev poslov mi trenutno predstavlja največji izziv. Izkušnje in resno delo mi je osnovna vizija za uspešno delovanje tudi v prihodnje.

Gradbeništvo je skupinsko delo, zato brez dobrih partnerjev in korektnih odnosov vseh udeležencev na projektu, ni končnega uspeha. Trudil se bom, da vaše gradbene ideje in pričakovanja s svojimi partnerji izpolnimo v roku, v ustrezni kvaliteti in pričakovani ceni.

 

Inženirske storitve in nadzor

Izvajamo vodenje projektov za naročnike in izvajalce, opravljamo funkcijo odgovornega vodje del za objekte visokih gradenj. Izvajamo enostavno projektiranje, izdelamo idejne skice in pripravimo ustrezen popis del s cenami za izvedbo del. Uredimo tudi izvajalce vseh del.

Kot član Inženirske zbornice Slovenije smo registrirani za izvajanje nadzora za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte, kar lahko preverite tudi v Imeniku pooblaščenih inženirjev IZS.

 

Točkovanje stanovanj

Usposobljeni smo za izdelavo Zapisnika o točkovanju stanovanj po Pravilniku o merilih za ugotavljanje vrednosti stanovanj in stanovanjskih stavb, ki je bil objavljen v Ur. l. RS št. 127/04, z veljavnostjo od 1.7.2005 naprej. Izdelani zapisnik služi za izračun neprofitne najemnine pri oddaji vaših stanovanj.

 

Svetovanje

Izvajamo svetovanje gradbenega inženirja na vašem domu. Svetujemo v sklopu raznih prireditev oz. predstavitev trgovin z gradbenim materialom na njihovih lokacijah in odprtih dnevih. Odgovorimo tudi na vaše vprašanje, ki nam ga zastavite po E-pošti ali telefonu.

 

Izdelava ponudb in obračun del

Nudimo pomoč pri izdelavi ponudb po objavljenih Javnih naročilih in pri naročilih male vrednosti. Projektantom izdelamo predizmere in projektantski popis s cenami za gradbena, obrtniška in instalacijska dela. Ravno tako pripravimo popis za obnovo fasade enodružinskih ali večstanovanjskih objektov, tako za stanovalce kot upravnike. Izdelamo tudi obračun na podlagi meritev na objektu in pripravimo gradbeno knjigo.

 

Adaptacije

Izvajamo vse vrste adaptacij v vašem stanovanju ali pri hiši. Uredimo prenovo kopalnice z vašim ali našim materialom po vaši izbiri. Izvajamo tudi manjša gradbena dela in popravila, za katere drugi obrtniki nimajo časa.

 

Fasade

Izdelujemo vse vrste tankoslojnih (Baumit, Weber, Rofix, Jubizol, Caparol, STO, Demit itd.) fasad z izolacijo iz stiropora, styrodura ali kamene volne. Ravno tako, vam uredimo tudi fasado vašega spomeniško zaščitenega objekta po pogojih ZVKDS ali pa izvedemo dobro staro terranova fasado.

 

Novogradnje

Prevzamemo kompletno izvedbo in gradnjo vaše nove hiše. Če že imate izvajalce, pa izvedemo strokovno vodenje ali gradbeni nadzor nad izvedbo.

 

Storitve

Gradbeništvo je zelo široka dejavnost, ki nas  spremlja na vsakem koraku  in omogoča lažje in bolj kvalitetno življenje.  Brez gradbenikov ni razvoja in ni pogojev za delovanje države  v dobro ljudi. Naša družba vam nudi le nekatere storitve iz področja gradnje. Znamo pa poiskati ljudi in podjetja, ki rešijo vse vaše gradbene probleme. Z veseljem se bomo vključili v reševanje vaših gradbenih zahtev.

 

Izposoja

V dnevni najem si lahko izposodite razno orodje in opremo. Trenutno nudimo:

 • agregat,
 • vodno črpalko,
 • alu lestev,
 • avtomobilsko prikolico,
 • razvlažilnik oz. sušilnik zraka.

 

Cena najema se giblje že od 15 €/dan naprej. Po želji vam opremo lahko tudi dostavimo in vas podučimo o pravilni uporabi.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 15108511
 • Ime podjetja:
 • GDZ gradbena dejavnost Jože Zupan s.p.
 • Občina:
 • Domžale
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si