Gc sistemi d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1946/gcsistemidoo7-1463500719.png
Gc sistemi d.o.o.
Gc sistemi d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1946/gcsistemidoo7-1463500719.png 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Ižanska cesta 2a, Ljubljana 1000, Slovenija

051 236 100
gcsistemi.si@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Gc sistemi d.o.o. iz Ljubljane se ukvarja z elektro pogoni, vrtnimi ograjami in vrati.

Na izbiro imamo ogromno elektro pogonov in opreme. V naši ponudbi najdete od elektro motorjev, regulatorjev, zobnikov, do hladilnikov in ostalih pripomočkov. Ob nakupu pa vam lahko tudi pomagamo pri montaži in nastavitvah vaših novih elektronskih komponent.

 

Električni pogoni:

Električni pogoni za sekcijska, krilna ali drsna vrata so tisti, ki nam omogočajo udobnejše življenje oziroma, v primeru poslovnih objektov, učinkovitejše delo. Električni pogoni so si med seboj zelo različni, zato je pomembno, da skupaj izberemo pravi pogon za vaša vrata.

 

Ograje:

Ograje spremljajo človeka skozi vso njegovo zgodovino, v današnjih časih pa najrazličnejše tipe ograj funkcionalno in estetsko vključujemo v naš dom. Poleg varovanja lastnine ograje zagotavljajo vašemu domu varnost, v nekaterih primerih pa vas tudi varujejo pred pogledi 
mimoidočih.

Vsekakor pa ne smemo zanemariti estetske komponente ograj. Ograje morajo namreč poudariti tudi lepoto vašega doma, ne glede na to, iz kakšnih materialov so. Pri izbiri materialov in izgleda  vrtnih, balkonskih in drugih ograj je potrebno upoštevati tudi obliko objekta ter okolice, v kateri se vaš dom nahaja.

 

Vrtne ograje:

Vrtne ograje so varnostni in estetsko-arhitekturni element, ki dodobra zaznamuje vaš dom. 
Zato je pomembno, da se projektu izdelave in vgradnje vrtne ograje poglobljeno posvetite. 
Ponujamo vam široko izbiro vrtnih ograj različnih materialov in cenovnih razredov.

 

Dvoriščna vrata:

Dvoriščna vrata varujejo in polepšajo vaš dom. Navadno so dvoriščna vrata prva stvar, ki jo vidijo vaši obiskovalci ali mimoidoči. Ker lahko dvoriščna vrata v  kombinaciji z vrtno ograjo še bolje uresničijo svojo varovalno, predvsem pa estetsko funkcijo, vam v podjetju Tridom nudimo veliko izbiro krilnih ali drsnih dvoriščnih vrat iz različnih materialov...

 

  • Davčna številka:
  • 93047096
  • Ime podjetja:
  • Gc sistemi, trgovina in posredništvo, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si