Gastroteh servis, projektiranje, prodaja in servis gostinske opreme, d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5110/gastrotehservisprojektiranjeprodajainservisgostinskeopremedoo1-1488449855.jpg
Gastroteh servis, projektiranje, prodaja in servis gostinske opreme, d.o.o.
Gastroteh servis, projektiranje, prodaja in servis gostinske opreme, d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5110/gastrotehservisprojektiranjeprodajainservisgostinskeopremedoo1-1488449855.jpg 0 05 0

Povprečno od 316 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Igor Šeničar (+)

Brezovica pri Mirni 30, Mirna 8233, Slovenija

031 678 913
igor.senicar@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Gastroteh servis d.o.o. iz Mirne se ukvarja s projektiranjem, prodajo in servisom gostinske opreme. Servisne storitve imamo urejene lokalno po celotni Sloveniji. Prevoz gostinske opreme je urejen s pomočjo špediterskih družb, ki pripeljejo opremo na vaš naslov, brez vmesnega prekladanja.

Smo pooblaščeni serviser svetovno priznane blagovne znamke Lainox.

Nove gostinske parnokonvekcijske peči / konvektomati Sapiens in Naboo Lainox bodo zamenjale najvišjo dosedanjo linijo peči Heart Green Lainox. Peči bo še naprej odlikovala inovativna oblika komore, vgrajena dvojna zasteklitev in vrata z ergonomično ročko za odpiranje do kota 180°, odtok za lovljenje odvečne vode in maščob, inox kostrukcija, higienična notranjost brez utorov z lučko v komori in dnom pečice z naklonom za odtok kondenza, možnost digitalnega na dotik občutljive zaslona z internetno povezavo, možnost ročnih in avtomatskih nastavitev priprave živil, funkcijo pripave živil s paro od 30°C do 130°C, vročim zrakom od 30°C do 300°C ter kombiniranim delovanjem, avtomatsko regulacijo vlage z AUTOCLIMA funkcijo, shranjevanje receptov iz interneta, avtomatska sprememba smeri vrtenja rotorja, nastavitev hitrosti delovanja ventilatorja, priprava hrane preko noči, funkcija za izvzem pare iz komore za hrustljavost, avtomatsko predgretje peči, možnost hitrega ohlajevanja komore ob koncu dneva, regeneracijo, hold funkcijo, uporabo večtočkovne sonde, vgrajen generator sveže pare, diagnostiko za merjenje vodnega kamna in njegovo adstranjevanje iz bojlerja, Haccp dokumentiranje podatkov s pomočjo USB ključka, funkcijo diagnosticiranja delovanja peči, ročni tuš, avtomatski pralni sistem, funkcijo za optimizacijo porabljene energije, uporabo trdih čistil in še mnogo več.

  • Davčna številka:
  • 17427738
  • Ime podjetja:
  • Gastroteh servis, projektiranje, prodaja in servis gostinske opreme, d.o.o.
  • Občina:
  • Mirna
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 8

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si