Gamsar, pivovarna in destilarna

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/571/gamsar-pivovarna-in-destilarna-1457602579.jpg
Gamsar, pivovarna in destilarna
Gamsar, pivovarna in destilarna https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/571/gamsar-pivovarna-in-destilarna-1457602579.jpg 0 05 0

Povprečno od 36 ocen

Vaša ocena

Čabrače 4a, Čabrače 4224

051 482 265
gamsar4a@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Med hribi nad Škofjo Loko, v kraju Čabrače, se nahaja Kmetija pr' Zink, na njej pa gospodar v svoji domači pivovarni vari svoje domače svetlo pivo, ki ga je poimenoval Gamsar.

Opis

Pokaže se s svojo rahlo motno zlato barvo, na vrhu vrčka pa najdemo še srednje veliko belo glavo, ki se počasi odmika. V aromi prevladujejo note hmelja, ki ima travnati značaj, ter nekaj zelo prijetnega cvetličnega pridiha. V ozadju pa lahko zaznamo še blago prisotnost not sladu. Na začetku okusimo rahlo sladkobo, ki s seboj zopet prinese nežen cvetlični značaj, kot ga napove že v aromi. V zaključku prevladuje solidna hmeljna grenkoba, ki se prenese še v pookus.

 

Telo tega ležaka je lahko, nikakor pa ne vodeno, in ima zelo svež občutek, zaradi svojega travniškega priokusa. Kljub tej lahkotnosti pa ponudi dovolj okusa, tako da Gamsar ni le lahko piten in osvežilen, ampak gre za zelo soliden domači svetli ležak.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 52457249
  • Ime podjetja:
  • Gamsar, pivovarna in destilarna, d.o.o.
  • Občina:
  • Gorenja vas - Poljane
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si