Galaxy Sport, športne dejavnosti, Marko Šimenc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2706/galaxysportsportnedejavnostimarkosimencsp1-1467013592.png
Galaxy Sport, športne dejavnosti, Marko Šimenc s.p.
Galaxy Sport, športne dejavnosti, Marko Šimenc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2706/galaxysportsportnedejavnostimarkosimencsp1-1467013592.png 0 05 0

Povprečno od 78 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marko Šimenc (+)

Klanc 9a, Bovec 5230, Slovenija

068 147 467
info@mtbgalaxy.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Skozi vsa leta delovanja agencije in trgovine se je izoblikoval krog nasmejanih, profesionalnih vodnikov. Z veseljem svoje izkušnje, znanje in dobro voljo prenašajo na tečajnike in učence, ki skozi druženje vedno postanejo prijatelji.

Po celotni Sloveniji ponujamo vodene gorsko kolesarske ture različnih težavnosti in dolžin. Ture prilagajamo velikosti skupine ter izkušenosti in telesni pripravljenosti gostov. V gorsko kolesarskih parkih izvajamo delavnice gorsko kolesarskih tehnik, kjer učitelji tečajnike poučijo o novostih ali pomanjkljivostih vožnje. Vsi vodniki /učitelji so licencirani po standardih UCI – Učitelj gorskega kolesarjenja.

 

Nudimo vam:

 

Gorsko kolesarstvo

Gorsko kolesarstvo je vožnja kolesa izven urejenih poti, po navadi po gozdnih poteh. Za tak način vožnje je poleg gorskega kolesa potrebna vztrajnost, samostojnost in tehnično obvladanje kolesa.  Ker se gorsko kolesarjenje pogosto dogaja v divjini daleč od civilizacije, je med gorskimi kolesarji močno razvita etika samopreživetja, saj mora kolesar, da ne obtiči brez pomoči, obvladati popravilo kolesa, kar daje temu načinu športa pridih pustolovščine
Gorsko kolesarjenje se lahko izvaja povsod, po poteh za hišo ali na makadamskih cestah. Med najbolj priljubljene oblike spada vožnja po stezah. To so ozke poti, ki se vijejo čez polja in gozdove in predstavljajo najvišjo obliko gorskega kolesarjenja.

 

Rafting

Dolina reke Soče s svojo neokrnjeno in slikovito naravo je pravi raj za aktivno preživljanje prostega časa in prava zakladnico doživetij. Prav posebno druženje za vse generacije je rafting izlet, kjer skozi premagovanje brzic utrjujemo skupinski duh in občudujemo lepoto smaragdne reke.

 

Vir

 

  • Davčna številka:
  • 23942746
  • Ime podjetja:
  • Galaxy Sport, športne Dejavnosti, Marko Šimenc s.p.
  • Občina:
  • Bovec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si