Frizerske storitve, Morena Maršič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2360/frizerskestoritvemorenamarsicsp8-1465396822.jpg
Frizerske storitve, Morena Maršič s.p.
Frizerske storitve, Morena Maršič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2360/frizerskestoritvemorenamarsicsp8-1465396822.jpg 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Morena Maršič (+)

Regentova ulica 2b, Ankaran 6280, Slovenija

040 888317
81.morena@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Morena Maršič s.p. vam ponuja frizerske storitve.

Frizerski salon Morena Maršič s.p. nudi odlično lokacijo, tudi cene so ugodne, tako za osnovne, kot tudi tiste bolj zapletene storitve. Prav pri slednjih se izkažejo še druge prednosti kvalitetnega frizerskega salona. Striženje nezahtevnih las namreč ni preveč težko, tako da se mnogi strižejo tudi sami doma, hitro pa se izkaže, da že kakršen koli zahtevnejši poseg terja znanje in izkušnje, ki jih najdemo le v profesionalnem frizerskem salonu. Frizer mora biti strokovno usposobljen, da zna urediti vse vrste las in ugoditi vsem željam posamezne stranke, poleg tega pa mora imeti dovolj znanja, da zna tudi sam svetovati in opozoriti na vse možne situacije. Le takšen frizer je zares kvaliteten in prava dolgoročna izbira, še posebej če se zanimamo za zahtevnejše frizerske storitve.

Barvanje las

Barve so vse, in vse se vrti okoli Vas. Z barvami smo obkroženi od prvega trenutka, ko ugledamo svet. Barve so tako potrebne za nas, kot je zrak, ki ga dihamo.

Ste se naveličali stare dolgočasne barve vaših las ? Ste že začeli siveti ? Frizerski studio Morena Maršič s.p. je prava rešitev za vaš problem. Če bi radi spremenili svoj videz, bo nova barva las prava izbira. Sprememba barve ali le barvni odtenek lahko izboljša vaš videz in vas popolnoma spremeni. V našem salonu uporabljamo vrhunske profesionalne barve las.

Prava barva las dela prave čudeže. Barvanje las je najbolje prepustiti strokovnjakom.  In kako izbrati pravo barvo las ?
Analizirajte svojo osebnost, upoštevajte naravno barvo las, ne pozabite na tip kože, poglejte v omaro, kombinirajte barvo las z barvo oči.

 

Striženje las

Najpomembnejši del oblikovanja pričeske je striženje, ki se je v zadnjih letih razvilo v pravo umetnost. Pri izbiri pričeske ni pomembna samo njena oblika ampak in predvsem oblika obraza, ki bo pričesko nosila. V našem Frizerskem studiu Morena Maršič s.p. se neprestano seznanjamo z novimi trendi in tehnikami striženja ter redno sodelujemo z drugimi frizerskimi  hišami doma in v tujini, da bi lahko ustregli tudi najbolj zahtevnim strankam.

Ponujamo vam moško, žensko in otroško striženje las.

  • Davčna številka:
  • 42440025
  • Ime podjetja:
  • Frizerske storitve, Morena Maršič, s.p.
  • Občina:
  • Ankaran
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si