Fotokopirnica Volk, Volk Jernej s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2856/fotokopirnicavolkvolkjernejsp5-1467782612.jpg
Fotokopirnica Volk, Volk Jernej s.p.
Fotokopirnica Volk, Volk Jernej s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2856/fotokopirnicavolkvolkjernejsp5-1467782612.jpg 5 05 1

Povprečno od 33 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jernej Volk (+)

Cesta krških žrtev 9, Krško 8270, Slovenija

07 4921788
040 211 371
21.jernej@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Fotokopirnica Volk, Volk Jernej s.p. iz Krškega se ukvarja s fotokopiranjem, izdelavo vizitk ter prepisovanjem in oblikovanjem besedil za letake, plakate.

 

Oblikovanje letakov

Nudimo vam kakovostno, unikatno in hitro grafično oblikovanje letakov za promocijo vaše prireditve, storitve in izdelkov. Odlično oblikovan letak zagotovljeno pridobi pozornost vaše ciljne skupine.

 

Solna soba

Poleg fotokopiranja novost v ponudbi: solne terapije in masaže telesa ter meditacije v solni sobi. Možnost masaže vključno s solno terapijo. Za vse dodatne informacije ter rezervacijo termina pokličite na tel.: 040-211-371 ali 07/49-21-788 - Jernej.

Naša solna soba sprejme 6 odraslih oseb. Solne terapije se izvajajo za eno ali več oseb, vendar je v primeru več oseb v ceno vključen tudi popust.

Solna terapija je način izboljšanja zdravja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli v solnih sobah.

Terapija v solni sobi je popolnoma naravna, saj poustvarja pogoje zdravljenja v solnih jamah in rudnikih. Prav tako pa je ta način zdravljenja tudi klinično preizkušen.

Z znanci ali prijatelji se lahko dogovorite in nas skupaj obiščete. Poleg tega vam za prvih deset kupljenih terapij eno podarimo. Za vsakih pet nadaljnjih, prejmete eno brezplačno. Namen zdravljenja terapij v solnih sobah je izboljšanje zdravja na področju dihal, alergij, kožnih obolenj, počutja, izboljšanje stanja imunskega sistema.

 • Davčna številka:
 • 15512045
 • Ime podjetja:
 • Fotokopirnica Volk, Volk Jernej s.p.
 • Občina:
 • Krško
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Solna terapija

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Solna terapija je odlična in res sproščujoča, priporočam.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si