Foto Tanja, fotografske storitve, Tanja Ristić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2363/fototanjafotografskestoritvetanjaristicsp12-1465400541.jpg
Foto Tanja, fotografske storitve, Tanja Ristić s.p.
Foto Tanja, fotografske storitve, Tanja Ristić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2363/fototanjafotografskestoritvetanjaristicsp12-1465400541.jpg 5 05 1

Povprečno od 107 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tanja Ristić (+)

Tržaška cesta 8, Logatec 1370, Slovenija

041 738416
fototanja.ristic@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Tanja Ristić s.p. vam ponuja fotografske storitve.

Storitve

Nosečniška fotografija

Zelo je zaželjen partner in otroci, če jih že imate. Vse rekvizite in dodatke imam jaz (velja za studio), vi poskrbite le za nekaj malenkosti. Število fotografij ni omejeno, povprečno pa prejmete približno od 30 obdelanih fotografij dalje. 
Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.

Fotografiranje dojenčkov

Dojenčki se slikajo lahko že od enega meseca dalje. V kateri starosti bi slikali vaše malčke je vaša odločitev, saj je vsak mesec nekaj posebnega. Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za razigranega in veselega malčka ali malčico. Družinska slikica vključena. Število fotografij ni omejeno, povprečno pa prejmete približno od 30 obdelanih fotografij dalje, nekateri tudi do 60, odvisno od sodelovanja vašega otročka in sorojencev.

Družinska fotografija

Ljubezen. Čustvo neprecenljive vrednosti. Ljubezen do partnerja/zakonca, ljubezen do nerojenega otroka, ljubezen do otroka, ki se razvija in odrašča in na koncu ... ljubezen do sebe, na kar v trenutkih vsakodnevnega vrveža največkrat pozabimo. Vse to in še več poskušam združiti in prikazati skozi portretno in lifestyle fotografijo.

Kdor je starš ve, da v življenju ni večje ljubezni in večjih vezi, kot so ljubezenske vezi z lastnim otročkom. Ni lepšega in bolj vznemirljivega kot gledati svojega otroka, ki se razvija, raste iz meseca v mesec in nato iz leta v leto. Ni večjega zadovoljstva v srcu nas staršev, ko si ogledujemo fotografije iz preteklosti in se čudimo, kdaj nam je otroček tako zrastel, se spominjajmo smešnih trenutkov in trenutkov, ko nam ni bilo lahko. Slika prinese toliko spominov in občutij.

 

Ponujamo vam tudi

Vir

 • Davčna številka:
 • 96599391
 • Ime podjetja:
 • Foto Tanja, fotografske storitve, Tanja Ristić s.p.
 • Občina:
 • Logatec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala za lep portret

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Pohvala za čudovit portret naše najmlajše ob prvem rojstnem dnevu!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si