Folk Plast, CNC strojna obdelava plastike in aluminija, Jože Podgoršek s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5639/Untitled-1493894559.jpg
Folk Plast, CNC strojna obdelava plastike in aluminija, Jože Podgoršek s.p.
Folk Plast, CNC strojna obdelava plastike in aluminija, Jože Podgoršek s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5639/Untitled-1493894559.jpg 0 05 0

Povprečno od 258 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jože Podgoršek (+)

Kamna Gora 11, Frankolovo 3213, Slovenija

040 186 093
folkplast@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Že na samem začetku delovanja podjetja Folk Plast, Jože Podgoršek s.p., smo se zavedali, da bomo dosegli zadane poslovne cilje, le pod pogojem, če bomo sledili razvoju CNC in drugih strojev za obdelave plastike, zlasti iz našega področja, s tem pa tudi samem znanju.

Zato dosegamo kvaliteto in popolno natančnost tako samih izdelkov kot naših storitev, kar pa  so zagotovo razlogi, da smo se postavili ob bok priznanim podjetjem iz naše branže, ki so vredna zaupanja, tako pri nas kot v sosednjih državah.

Torej kvaliteta naših izdelkov je pridobljena skozi znanje in skrb za sodoben strojni park . Hitra odzivnost in spoštovanje rokov dobave, pa so samo še pika na i naše garancije, da bomo še dolgo ostali v tej ugledni družbi zaupanja vrednih podjetij.


Storitve

S sledenjem razvoju CNC in drugih strojev za obdelave plastike skozi nadgrajevanje našega strojnega parka, s tem pa tudi samem znanju, dosegamo izjemno kvaliteto in natančnost izdelave izdelkov iz plastike po naročilu in specifikacijah naših strank. Tako z odgovornim delom zagotavljamo stalno kakovost, ki jo zelo strogo, vseskozi, tudi nadzorujemo. Naša kvaliteta pa je postal izjemno hitro prepoznavna, zlasti v Avstriji, kjer imamo največ poslovnih partnerjev.

Popolno prilagajanje potreb našim strankam skozi tesno sodelovanje, tako pri njihovem razvoju bodisi novih izdelkov ali posameznih sklopov strojev kot terminska fleksibilnost pa so naši dodatni razlogi, da postanemo tudi vaš poslovni partner, skupaj z našo kvaliteto, hitro odzivnostjo in spoštovanjem dogovorjenih rokov.

Za naše stranke izdelujemo po naročilu vse od sestavnih delov za nek končni izdelek, do posameznih sklopov strojev. Seveda izvajamo tudi zgolj posamezne storitve obdelave plastike, na naših CNC obdelovalnih strojih za rezkanje in struženje. Vsi pri nas izdelani plastični izdelki ali opravljene storitev obdelave plastike so vedno v popolnem skladju z načrti in specifikacijami naših naročnikov.

 

Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 19966628
  • Ime podjetja:
  • FOLK PLAST obdelava plastike in aluminija JOŽE PODGORŠEK s.p.
  • Občina:
  • Vojnik
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si