Fo-turizem, turistično vodenje, fotografija, Blaž Dominik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3232/foturizemturisticnovodenjefotografijablazdominiksp8-1470900006.jpg
Fo-turizem, turistično vodenje, fotografija, Blaž Dominik s.p.
Fo-turizem, turistično vodenje, fotografija, Blaž Dominik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3232/foturizemturisticnovodenjefotografijablazdominiksp8-1470900006.jpg 0 05 0

Povprečno od 18 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Blaž Dominik (+)

Strmeckijeva ulica 6, Ljubljana 1000, Slovenija

031 518 067
bla.dominik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Fo-turizem, Blaž Dominik s.p. vam ponuja fotografijo in turistično vodenje na področju Slovenije.

Turistično vodenje

Vodeni ogled mesta ali celodnevni izlet je lahko doživetje, ki v gostu zbudi občutke zanimanja, sproščenosti in zadovoljstva.

K temu lahko zelo veliko pripomore to, da ogled ali izlet vodi strokoven in izkušen vodič, ki storitev izvaja na zanimiv, zabaven in odgovoren način. V podjetju Fo-turizem, Blaž Dominik s.p., se trudimo, da bi zagotavljali prav take storitve turističnega vodenja. Nudimo vodene oglede na področju celotne Slovenije.

 

Zakaj najeti turističnega vodiča

Spoznavanje kraja s strokovnim, izkušenim in razgledanim turističnim vodičem je za mnoge goste lahko edinstveno doživetje, ki jih notranje obogati in pogosto ustvari najbolj doživete spomine z izletov ali potovanj. Dobri turistični vodiči namreč poznajo tudi bolj skrite in posebne kotičke obiskanih krajev ter mnogo z njimi povezanih zabavnih zgodb in legend, predvsem pa znajo to razložiti na zanimiv in pogosto duhovit način. Posebno dodano vrednost ima delo in razlaga turističnega vodiča v tujih jezikih. Poleg vsega tega pa je vodič odgovoren za tehnični vidik in izvedbo ogleda mesta ali izleta in je predvsem od njegovih sposobnosti odvisno, ali tak ogled oziroma izlet poteka kar se da gladko. Zagotovo pa bi se poleg naštetih našel še kak drug dober razlog, zakaj najeti turističnega vodiča.

 

Z večletnimi izkušnjami in s stalnim dodatnim izobraževanjem se trudimo, da bi zagotavljali strokovne in kakovostne storitve, s katerimi bi bili zadovoljni tako gostje, kot tudi naročniki naših storitev.

  • Davčna številka:
  • 28701194
  • Ime podjetja:
  • Fo-turizem, turistično vodenje, fotografija, Blaž Dominik s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si