Fiziomed, fizioterapija, Blaž Kolar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4578/fiziomedfizioterapijablazkolarsp-1484048574.jpg
Fiziomed, fizioterapija, Blaž Kolar s.p.
Fiziomed, fizioterapija, Blaž Kolar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4578/fiziomedfizioterapijablazkolarsp-1484048574.jpg 0 05 0

Povprečno od 30 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Blaž Kolar (+)

Grizoldova ulica 24, Maribor 2000, Slovenija

041 399 528
kolarblaz@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Fiziomed, fizioterapija, šport in rekreacija, Blaž Kolar s.p. iz Maribora vam nudi številne metode fizioterapije in masaž. Predstavljamo vam sodobno zasebno fizioterapijo, ki ponuja številne fizioterapevtske metode in tehnike za zdravljenje različnih vrst obolenj in poškodb. Po predhodnem pogovoru z vami, posvetu in pregledu, se bomo odločili za najbolj ustrezno metodo oziroma program fizioterapije, ki vas bo čim hitreje pripeljal do želenega cilja - zdravja.


NOVOST - Od 1.2.2018 dalje delujemo tudi v Vita centru Naklo. Lepo vabljeni!

Delovni čas Naklo:  Po predhodnem  telefonskem dogovoru.

Pokličite nas na telefonsko št. 041 399 528.

 

Še vedno delujemo v Mariboru. Novost; masaže opravimo kar pri Vas doma.

Pokličite nas na telefonsko št. 041 399 528.

 

Svojim najdražjim lahko ob teh prazničnih dneh podarite DARILNI BON !

Masažna terapija

Blagodejen vpliv ima pri glavobolih, migrenah, napetostih, mišičnih krčih… Izboljša krvni pretok, zato blagodejno vpliva tudi na stanje kože, kosti in vezi. Maser pri klasični masaži gladi, gnete, drgne, kroži, treplja po goli koži in posledično postanejo velike mišične skupine ponovno gibčne, prožne, voljne. Zelo priporočljiva je masaža po kateri koli telesni aktivnosti, uporabljamo jo za sprostitev ter normalizacijo delovne sposobnosti utrujene mišice.

 

Elektroterapija

Elektroterapija se uporablja predvsem za lokalno zmanjševanje bolečine pri kroničnih degenerativnih okvarah gibal kot tudi v kasni fazi rehabilitacije po poškodbah in operacijah na gibalih.

Klasične oblike protibolečinske elektroterapije so TENS, diadinamski tokovi ter interferenčni tokovi. Pri elektroterapiji je pomembna ustrezna izbira oblike te terapije, ki mora biti prilagojena pacientovim težavam.

 

Kinesiotaping

S to metodo spodbudimo naravne procese zdravljenja in dodamo podporo in stabilnost mišicam in sklepom brez omejitve gibanja telesa. Tako uspešno zdravimo številna obolenja mišic in živčevja. Trakovi, ki se jih uporablja pri Kinesiotapingu so prožni in sklepov ne imobilizirajo. Prevzamejo obremenitve in pacientu omogočajo normalno razgibavanje in okrevanje. Trakovi so zračni in se odlično obdržijo na koži med časom okrevanja.

 

Terapevtski ultrazvok

Pri ultrazvočni terapiji izkoriščamo zvok visoke frekvence (1 ali 3 MHz), ki deluje na tkivo kot mehanska mikromasaža in kavitacija. Ker ultrazvok premika celično in medcelično tekočino, pomaga pri odplavljanju metabolnih produktov, zviša viskoznost tekočin, tkiv in kolagenskih vlaken, s tem omogoča hitrejšo izmenjavo snovi v tkivu.

 

Magnetoterapija

Deluje na principu nihajočega magnetnega polja, ki poveča oskrbo celic s kisikom. To pospešuje celično presnovo in poveča napetost celičnih membran. Take celice so bolj prepustne za kisik, hranilne snovi in vodo. To pospeši naravne sposobnosti zdravljenja in regeneracije po poškodbah in drugih bolezenskih stanjih.

 • Davčna številka:
 • 93264968
 • Ime podjetja:
 • Fiziomed, fizioterapija, šport in rekreacija, Blaž Kolar s.p.
 • Občina:
 • Maribor
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina
 • Z vami že:
 • 86

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si