Fida Sports, športni rekviziti, Matjaž Stopar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4666/fidasportssportnirekvizitimatjazstoparsp2-1484815079.jpg
Fida Sports, športni rekviziti, Matjaž Stopar s.p.
Fida Sports, športni rekviziti, Matjaž Stopar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4666/fidasportssportnirekvizitimatjazstoparsp2-1484815079.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matjaž Stopar (+)

Pod gonjami 54, Prevalje 2391, Slovenija

041 743 343
02 6209820
info@fidasports.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vsi športni rekviziti FIDA postavljajo najvišje standarde, v praksi pa zvesto sledijo obljubam in podatkom o njihovih lastnostih, ki so zapisani na papirju.

FIDES - boginja zvestobe v rimski mitologiji
FIDUS AMICUS - zvesti prijatelj

Kot športniki smo zmeraj stremeli po vrhunski športni opremi, a smo pri iskanju le-te večkrat bili prisiljeni sklepati različne kompromise. Ker pa kompromisi niso nekaj, kar bi na koncu pripeljalo do popolnosti, smo se odločili za svojo pot. V sodelovanju z najboljšimi svetovnimi proizvajalci smo začeli graditi kolekcijo športnih rekvizitov lastne blagovne znamke - FIDA. Zaradi nepopustljivosti pri svojih zahtevah glede kakovosti, smo v preteklosti prekinili sodelovanje s kar nekaj proizvajalci, a nam ni žal. Do danes smo uspeli športnikom v številnih državah ponuditi kolekcijo vrhunskih športnih rekvizitov, ki se iz leta v leto povečuje.

Preden posamezne rekvizite uvrstimo v našo kolekcijo, jih testiramo s pomočjo profesionalnih športnikov in nacionalnih panožnih zvez. Več mesecev in v najrazličnejših pogojih, vzorci prestajajo zahtevna testiranja. Po končanih testih opravimo analizo in se šele nato odločimo, kateri vzorci ustrezajo zahtevnim FIDA standardom glede kvalitete materialov, vzdržljivosti, zadovoljstva uporabnikov …
Spoznajte novo blagovno znamko FIDA. Postala bo vaš „fidus amicus”.

 

Smučanje

Smučanje je športna panoga, kjer sta rivalstvo in konkurenca med proizvajalci verjetno največja.

Zaradi tega je možnost prodora manjših znamk, v družbo najboljših, resnično majhna. Kljub temu smo se smelo podali na to pot, saj smo prepričani, da nam je v sodelovanju z enim izmed najboljših alpskih smučarjev uspelo pripraviti kolekcijo smuči, ki bo zadovoljila vse smučarje.

V letošnji seriji smuči bo prav vsak smučar našel model, ki ustreza njegovim zahtevam in željam. Izbirate lahko med številnimi modeli, od otroških, pa vse do tekmovalnih.

 

Drsališče

Svetovna novost za 21. stoletje - okolju prijazno

Moderna drsališča iz umetne mase so svetovna novost, ki se je pojavila šele v 21. stoletju. Prvi poskusi sicer segajo že v 70-ta leta 20. stoletja, a so se vsi končali bolj klavrno. Znanost in industrija takrat še nista uspeli razviti umetnih materialov, ki bi omogočali drsanje z navadnimi drsalkami skozi vse leto, neglede na vremenske razmere. Po številnih napakah, zablodah, zgrešenih poskusih in zapravljenih milijonih, je industriji, v sodelovanju z vrhunskimi znanstveniki, šele na začetku 21. stoletja uspelo to, o čemer so ljudje sanjali že skozi stoletja - drsanje 365 dni na leto, neglede na vremenske razmere.
Danes je na svetu le peščica tovarn, ki so uspele vsa znanstvena dognanja prenesti tudi v prakso in tako uspešno proizvajajo umetne podloge za drsanje. Tudi v Sloveniji je ena.

 

Žoge

Ponujamo vam žoge za večino najpopularnejših športov.

Za vas smo pripravili številne modele!

Tisti najboljši, s certifikati mednarodnih športnih zvez, so namenjeni uradnim tekmovanjem, našli pa boste tudi modele, ki so primernejši za treninge ali uporabo v šolah, kjer je ob kvaliteti materialov in izdelave še pomembnejša vzdržljivost žog.

Ne glede na to, kateri model boste izbrali, smo prepričani, da boste zadovoljni in boste dobili točno to, kar ste pričakovali.

 

Badminton

Predstavljamo vam novo kolekcijo FIDA badminton loparjev in žogic. V povsem prenovljeni kolekciji boste našli tako tekmovalne, kot tudi rekreativne modele loparjev. Prvič vam ponujamo tudi prave tekmovalne perjanice, narejene iz najboljšega gosjega perja, ki so primerne za tekmovanja na najvišjem nivoju.


FIDA Nano Force 1055

Vrhunski tekmovalni badminton lopar z glavo in vratom iz ''hot melt'' grafita ojačanega z nano karbonom, zaradi česar lopar tehta le 87 g. Isodynamic oblika glave omogoča večjo natančnost in večjo hitrost udarca. Glava in vrat sta spojena brez vidnega T-spoja, lopar pa je že napet s tekmovalno mrežico in shranjen v torbi z naramnim trakom.

FIDA Fusiontec 939

Rekreativni badminton lopar z glavo iz lahkega aluminija ter vratom iz grafita ojačanega s karbonom. Na stiku vrata in ročaja ima poseben vstavek, ki zmanjšuje prenos tresljajev iz glave na ročaj, s čimer omogoča še natančnejšo kontrolo udarca. Zaradi izredno lahkih materialov lopar tehta le 95 g. Isodynamic oblika glave omogoča večjo natančnost in večjo hitrost udarca. Glava in vrat sta spojena brez vidnega T-spoja, lopar pa je že napet z mrežico in shranjen v torbi z naramnim trakom.

FIDA Fusiontec 787

Rekreativni badminton lopar z glavo  iz lahkega aluminija ter vratom iz grafita. Zaradi izredno lahkih materialov lopar tehta le 102 g. Isodynamic oblika glave omogoča večjo natančnost in večjo hitrost udarca. Glava in vrat sta spojena brez vidnega T-spoja, lopar pa je že napet z mrežico in shranjen v torbi z naramnim trakom.

FIDA Feather 77

Vrhunske tekmovalne badminton žogice izdelane iz najkvalitetnejšega gosjega perja, s konico iz naravne plute. S hitrostjo leta 77 so primerne tako za trening, kot tudi za tekmovanja na najvišjem nivoju.

FIDA Nylon medium

Rekreativne badminton žogice s peresi iz najlona in konico iz naravne plute. S srednjo hitrostjo leta so primerne za trening in rekreacijo.

FIDA overgrip

Trak za povijanje ročaja badminton loparja je narejen iz zelo vpojnega materiala, ki poveča kontrolo udarca, izboljša oprijem in tako preprečuje zdrs loparja zaradi potnih dlani.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 61395978
  • Ime podjetja:
  • Fida Sports, trgovina in druge poslovne dejavnosti, Matjaž Stopar s.p.
  • Občina:
  • Prevalje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si