Ferk d.o.o., tesnilni in lepilni materiali

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2592/ferkdootesnilniinlepilnimateriali1-1466430556.jpg
Ferk d.o.o., tesnilni in lepilni materiali
Ferk d.o.o., tesnilni in lepilni materiali https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2592/ferkdootesnilniinlepilnimateriali1-1466430556.jpg 0 05 0

Povprečno od 40 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Zdravko Ferk (+)

Spodnji trg 2a, Vuzenica 2367, Slovenija

02 8790130
040 473 643
02 8790131
info@ferk.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Ferk d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994, ko smo postali zastopnik nemškega podjetja EGO GmbH, ki je poznano po visoko kvalitetnih tesnilnih in lepilnih materialih. V nadaljnjih letih smo se poslovno povezali še z nekaterimi drugimi podjetji s področja tesnilnih in lepilnih materialov. Svoje poslovanje smo osredotočili predvsem na strokovno svetovanje in prodajo visoko kakovostnih materialov, ki se uporabljajo v gradbeništvu in industriji. V zadnjem času pa širimo svojo dejavnost tudi na storitve tesnjenja in lepljenja.

Naš prodajni program smo razširili tudi na področje električnega talnega ogrevanja. Smo zastopnik britanskega podjetja Warmup, katero je znano po izredno kvalitetnih sistemih električnega talnega ogrevanja in je najbolje prodajana znamka na svetu, ter edina ki nudi doživljensko garancijo izdelkov.

Da bi našim kupcem lahko ponudili še več, smo v naš prodajni asortiment dodali tudi artikle blagovne znamke Den Braven, svetovno znane firme na področju celotnega gradbeništva. Osredotočili smo se predvsem na materiale za fasaderstvo ter vgradnjo stavbnega pohištva.

Sedež imamo v Vuzenici, kjer ima podjetje tudi svoje skladiščne prostore. Večinoma oskrbujemo domače tržišče, v zadnjih letih pa se trudimo prodreti tudi na tuje trge.

Svojim strankam nudimo strokovno svetovanje in detajlne rešitve, ter pomoč pri uporabi naših materialov.  Sodelujemo le s preverjenimi proizvajalci visoko kvalitetnih proizvodov. Večjim odjemalcem nudimo strokovno izobraževanje, odraz katerega je zagotovljena pravilna uporaba naših materialov.

 

Oddelki

 

Reference

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 45392587
  • Ime podjetja:
  • Trgovina, posredništvo in storitve, Zdravko Ferk s.p.
  • Občina:
  • Vuzenica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si