Fensifilc, trgovina unikatnih izdelkov iz filca in drugega tekstila

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5017/fensifilctrgovinaunikatnihizdelkovizfilcaindrugegatekstila1-1487746225.jpg
Fensifilc, trgovina unikatnih izdelkov iz filca in drugega tekstila
Fensifilc, trgovina unikatnih izdelkov iz filca in drugega tekstila https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5017/fensifilctrgovinaunikatnihizdelkovizfilcaindrugegatekstila1-1487746225.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ives Kuplen (+)

Bognarjeva ulica, Mengeš 1234, Slovenija

051 336 255
fensifilc@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Fensifilc je trgovinica z unikatnimi in barvitimi izdelki iz filca. Vsi izdelki se lahko izdelajo v barvah po vaših željah.

Sem Ives Kuplen, mlada mamica dveh fantkov, ki sta mi v navdih tudi pri moji ustvarjalnosti. Tako so moji izdelki namenjeni predvsem dekoraciji otroških sobic in otroškim oblačilom. Izdelujem večinoma po naročilu, željah vsakega naročnika. Z izdelkom se poskušam čim bolj približati naročnikovi želji, ampak vsak izdelek, ki ga izdelam, mi "mora" biti všeč, do te mere, da bi z njim tudi sama okrasila otroško sobico, oblekla svoja otroka. Drugače s svojim delom nisem zadovoljna in tuhtam kako ga polepšati, kaj dodati, da bo ok. Torej, vsi izdelki, ki jih naredim, so po mojem okusu super :)

Že kot majhna sem zelo rada ustvarjala, med to štejem oblekice za moje barbike, "umetniško" porisane stene v moji sobi, porisani lončki za rože...

V filc pa sem se zaljubila pred približno sedmimi leti, ko sem želela za svojo najboljšo prijateljico ustvariti unikatno darilce. Nastal je prvi par sobnih copatk. Kmalu za tem še torba za sestro, obeski za družino, sobni copatki za vso družino... Z rojstvom prvega otroka pa je nastal tudi prvi vrtiljak iz filca (no ta ni bil niti približek temu, kar sedaj delam... bili so izrezani liki različnih barv) in od takrat naprej sem začela izdelovati različne dodatke za otroške sobice. Z vsakim izdelkom sem bila boljša in tako sem dobro leto dni nazaj odprla tudi fensifilc trgovinico, kjer lahko tudi drugi naročite izdelke za otroške sobice, za darilca, za sebe.

Vse izdelke vam pošljemo tudi po pošti.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 66244897
  • Ime podjetja:
  • Fensifilc Ives Kuplen s.p. tekstilni izdelki
  • Občina:
  • Mengeš
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si