Feniks, medicinska pedikura, Nevija Starc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2148/feniksmedicinskapedikuranevijastarcsp1-1464600387.png
Feniks, medicinska pedikura, Nevija Starc s.p.
Feniks, medicinska pedikura, Nevija Starc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2148/feniksmedicinskapedikuranevijastarcsp1-1464600387.png 0 05 0

Povprečno od 72 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nevija Starc (+)

Dekani 98, Dekani 6271, Slovenija

041 694 775
nevia.starc@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Medicinska pedikura je rešitev za težave s stopali! Kirurško sterilni instrumenti, vrhunska in najsodobnejša oprema za nego nog in strokovno usposobljen kader podjetja Feniks, Nevija Starc s.p., vam zagotavlja, da vam bo vaše stopalo nadvse hvaležno.

Medicinska pedikura rešuje problematična stopala in nohte na nogah. Po želji ali potrebi se medicinsko pedikuro kombinira tudi s klasično pedikuro. Z medicinsko pedikuro odstranjujemo trdo kožo, otiščance, kurja očesa ter saniramo vraščene nohte, glivice na nohtih in oskrbujemo diabetična stopala.

 

Svetovanje

Svetovanje je del medicinske pedikure, kjer svetujemo tudi o pravilni izbiri izdelkov (kreme, spreji, sredstva za glivična obolenja nohtov, kremne pene, kreme za ljudi, ki imajo utrujene in težke noge, mrzle noge, za prekomerno potenje nog), saj sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci kozmetike za nego nog.

 

Pregled stopal

Stopala si pregledujte sami. Če imate okvaro živcev ali žil, morate to napraviti vsak dan. Najlažje si jih pogledate po umivanju oziroma tuširanju, ko si jih obrišete z brisačo, ali preden obujete nogavice.

Ne prezrite predelov med prsti. Za lažji pregled podplata si lahko pomagate z zrcalom.

  • Davčna številka:
  • 10056033
  • Ime podjetja:
  • Feniks, pedikura, Nevija Starc s.p.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina, 
  • Italijanščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si