FD avtodeli

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1973/Untitled1-1463578609.jpg
FD avtodeli
FD avtodeli https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1973/Untitled1-1463578609.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Dunajska cesta 230, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5661010
031 669 977
liza@fd-avtodeli.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

FD avtodeli je pravi naslov, če išče celovito ponudbo s katero prihranite čas in denar.

 

TRGOVINA Z AVTODELI

V naši trgovini z avtodeli vam nudimo vse nadomestne dele za vse tipe osebnih in dostavnih vozil različnih priznanih in kvalitetnih proizvajalcev. Po ugodnih cenah ter hitrih dobavnih rokih vam ponujamo naše obnovljene polosovine, manšete in objemke, zavorne sisteme, vso filtracijo, olja in maziva, avtoplašče, karoserijske dele, podvozne dele, motorne dele, avto-elektriko, dodatno opremo ter avto-kozmetiko. Če avtodela ki ga potrebujete nimamo na zalogi, ga za vas dobavimo v enem dnevu. Ker razvijamo program celovite ponudbe, ki našim kupcem prihrani čas in denar, vam lahko nadomestne avtodele zamenjamo tudi v našem avtoservisu, v kratkem pa vas vabimo tudi v našo spletno trgovino z avtodeli.

 

OBNOVLJENA POLOS FD

Dvajsetletna tradicija in izkušnje obnov polosi, homokinetičnih zglobov ter izdelav pogonskih osi za športna vozila dajejo našim polosem kakovost in varnost. Kvaliteta polosovine ter s tem njihova vzdržljivost je ključnega pomena za varno in udobno vožnjo, še posebej zato, ker so pogonske osi najbolj obremenjen del podvozja. Naša polos dosega visoko kvaliteto zaradi natančne ročne obdelave ter kvalitetnega materiala – manšete, objemke, mast. Obnovljena polosovina ima tako 12 mesecev garancije, je cenovno ugodnejša od nove pogonske gredi ter je okolju prijazen proizvod. Zaradi izredne specifike polosovine vseh tipov nimamo na zalogi. V primeru, da pogonska gred za vaše vozilo trenutno ni na zalogi, obnovimo vašo polosovino v enem dnevu, polos pa vam lahko vgradimo tudi v našem avtoservisu.

 

KRIŽ POLOSI

Dolgoletne izkušnje obnove polosi, trgovine z nadomestnimi deli ter posluh za potrebe naših kupcev so nas pripeljale v razširitev naše ponudbe na prodajo križev polosi za manjalniške zglobe.
V naši trgovini je na voljo 26 različnih dimenzij križev, ki zadovoljujejo večino potreb našega trga. Kvaliteta križev evropske izdelave je enakovredna kvaliteti originalnih križev. Prav tako so naši križi cenovo ugodnejši od originalnih, saj lahko te v pooblaščenih avtohišah le redko kupite posamično.

 

AVTOSERVIS

Našo ponudbo: obnova polosovine, rezervni avtodeli za vse vrste avtomobilov ter dodatna oprema, manšete in objemke smo zaokrožili z novo dejavnostjo – avtoservis. Sedaj vam na istem mestu nudimo tudi kompletni avtoservis vašega vozila po v naprej določenih cenah.

Nudimo vam naslednje hitre ter strokovne storitve:

 • redni in izredni avtoservis vseh znamk osebnih in dostavnih vozil,
 • montaža proizvodov FD: obnovljena polos, manšete,
 • priprava vozila na zimo,
 • menjava gum,
 • priprava vozila na tehnični pregled,
 • kontrolni pregled vozila po normativu proizvajalca.

 

MANŠETE FD

Pogonska gred ter volanski drog in njihove zaščitne manšete so trajno izpostavljene vremenskim in mehanskim vplivom, zato morajo biti izdelane iz naj kvalitetnejših materialov. Manšete iz nitrila ali pihane plastike lahko ob nizkih temperaturah ali mehanskih udarcih počijo, še posebej po vulaknizacijskem šivu. Naše neoprenske manšete so izdelane z drugačno tehnologijo in nimajo vulkanizacijskega šiva, poleg tega pa je neopren elastičen vse do -40ºC in ne gori. Življenjska doba tako brizganega neoprena je pri normalni uporabi večja od 10 let, kar pomeni dobro zaščito homokinetičnih zglobov in pogonskih gredi.

Poleg menjalniške, kolesne ali volanske manšete za vse tipe avtomobilovdobite tudi pripadajoče enkratne objemke, nujne za pravilno montažo manšete. Manšete lahko dobite tudi v kompletu z 80g kvalitetno mastjo z dodatkom molibdensulfida (MOS2). Na voljo so vam tudi univerzalne manšete v dveh velikostih.

 

FD AVTOKLUB

V zahvalo za zaupanje ter zvestobo kupcev naših proizvodov in storitev (avtodeli in dodatna oprema, avtoservis, obnovljene polosovine FD, manšete FD in objemke FD) smo v podjetju ustanovili klub, ki vam ponuja številne ugodnosti.

 • Posebna kartico zaupanja, ki vam prinaša 7% popust, glede na vaše nakupe, pa se ta lahko poveča na 10% oz. 15%

 • 15% popust na blago kupljeno v naši trgovini in vgrajeno v našem servisu

 • Brezplačna kontrola vozila pred tehničnim pregledom

 • Brezplačen pregled pripravljenosti vozila na zimske razmere

 • Sodelovanje v posebnih nagradnih igrah in dogodkih

 • Obveščenost o najugodnejših ponudbah ter trenutnih akcijah in posebnih dogodkih

Za včlanitev v FD AVTOKLUB lahko izpolnite pristopni list v naši trgovini ali spodnji obrazec, kartico pa vam bomo poslali po pošti.

FD AVTOKLUB sicer še ne šteje 1000 članov, so pa zato to zadovoljni člani.

 

Vir

 

 • Davčna številka:
 • 43068901
 • Ime podjetja:
 • FD AVTODELI podjetje za proizvodnjo in trgovino, d.o.o.
 • Občina:
 • FD AVTODELI podjetje za proizvodnjo in trgovino, d.o.o.
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si