Evitas Shop d.o.o., kakovostna otroška oblačila

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3999/evitaskakovostnaotroskaoblacilajurekodricsp1-1477294421.png
Evitas Shop d.o.o., kakovostna otroška oblačila
Evitas Shop d.o.o., kakovostna otroška oblačila https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3999/evitaskakovostnaotroskaoblacilajurekodricsp1-1477294421.png 0 05 0

Povprečno od 255 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jure Kodrič (+)

Preserje 14b, Branik 5295, Slovenija

+386 (0)31 388 868
info@evitas.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo družinsko podjetje Evitas, ki se ukvarja s trgovino v kateri ponujamo nov, moderen stil oblačil in dodatkov namenjen predvsem otrokom do drugega leta starosti. Sledimo svetovnim trendom in prodajamo kvalitetne izdelke, prijetne in varne za uporabo ter privlačne na pogled.

V naši spletni trgovini najdete visoko kvalitetna oblačila, katera so oblikovana v našem podjetju in ročno tiskana v Sloveniji. Otroškim oblačilom dajemo višjo vrednost z modernim personaliziranim dizajnom, in tako omogočamo, da vsak najde nekaj posebnega za svojega otroka. Naša oblačila nosijo unikatna simpatična sporočila, ki vsakemu privabijo nasmeh na obraz.

Da pa bo vaš otrok v stilu od glave do peta, smo ponudbi dodali še veliko drugih dodatkov kot so copatki za prve korake, traki in elastike za lase, metuljčki, slinčki, grizala ipd.

 

Prodajni program

 

Akcije

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 23845317
  • Ime podjetja:
  • Evitas Shop d.o.o. trgovina, uvoz in distribucija
  • Občina:
  • Branik
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si