EuroStil, ogrevanje in sanacija vlažnih hiš

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/623/eurostil-ogrevanje-in-sanacija-vlaznih-his-(9)-1457704565.jpg
EuroStil, ogrevanje in sanacija vlažnih hiš
EuroStil, ogrevanje in sanacija vlažnih hiš https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/623/eurostil-ogrevanje-in-sanacija-vlaznih-his-(9)-1457704565.jpg 0 05 0

Povprečno od 277 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Remih (+)

Ravenska vas 26, Zagorje ob Savi 1410

041 442 627
andrej.remih@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje EuroStil iz Zagorja ob Savi se ukvarja z sanacijo vlage in odpravo plesni v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah, odpravo kapilarne vlage…, ker pa smo zelo dovzetni za novosti, zlasti takšne ki koristijo zdravju, so ekološki in nam prihranijo marsikakšen evro, smo se odločili tudi za prodajo in montažo izredno zanimivega izdelka na področju ogrevanja, ki je novost na našem trgu (zadnjih pet let).

Tako se ukvarjamo s prodajo in montažo IR panelov Vitalheizung iz Avstrije katerega smo zastopnik za Slovenijo. Ponosni smo, da lahko zastopamo enega največjih proizvajalcev v Evropi, ki proizvaja infra panele in ima že več kot 24 let izkušenj z tem sistemom ogrevanja. Paneli Vitalheizung imajo vse potrebne certifikate za uporabo in so proizvedeni v Evropi.

Strankam želimo ponuditi najbolj zdrav način ogrevanja in pa tudi najcenejšo investicijo. Prav tako pa lahko strankam zagotovimo zastonj ogrevanje, če se odločijo za nakup sončne elektrarne. V kombinaciji IR panelov in pa fotovoltaike lahko stranka z enkratnim nakupom pridobi zastonj ogrevanje življenjsko!

Ker želimo strankam ponuditi najboljši sistem ogrevanja, smo se odločili da zastopamo podjetje iz Avstrije, ki ima največ izkušenj na področju infra ogrevanja. Produkti so evropskega porekla z potrebnimi certifikati, vsi paneli so na zalogi, na voljo v tednu dni in imajo garancijo 7 let.

Iz enakega razloga nudimo našim strankam tudi vrhunske toplotne črpalke Daikin, ki nudijo največje udobje za nizko temperaturno ogrevanje (talno ogrevanje), kakor tudi za visoko temperaturno ogrevanje (radiatorsko).

Naša vizija je, da lahko našim strankam ponudimo proizvod, ki ne obremenjuje narave in hkrati lahko prispevamo k čistejšem okolju in prav tako lahko izrabljamo obnovljive vire, ki zagotavljajo lepšo prihodnost nas in tudi prihodnost našega največjega bogastva, naših otrok.

 

Storitve podjetja EuroStil za vas:

 

HVH infra panel – Najbolje prodajni model

Infrardeči plošče so brez okvirja zgrajena z posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, zato paneli nudijo kar 15% večjo sevalno moč. Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. Panel z tem pridobi 2,5-krat večjo površino za prenos ir žarkov v prostor v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij! Doseg ir žarkov v prostor je kar 6 metrov, zato lahko ir žarki učinkovito dosežejo po celotnem prostoru , kar pomeni enakomerno ogreti predmeti,hitreje ogreti predmeti pa posledično pomenijo nižjo porabo el. energije!

 

Sanacija kapilarne vlage

Imate probleme s kapilarno vlago, pojavom zidne plesni, razpadanjem materialov zaradi vlage in s toplotnimi izgubami? Če ste odgovorili z da, berite dalje, kajti rešitev, ki vam jo ponujamo je učinkovita, izdelava enostavna, vaše bivanje v prostorih pa bo po odpravi problemov s plesnijo zdravo in prijetnejše!

Trajna vlaga, vpliv energije in organskega okolja (barve ipd.), med drugim omogočajo tudi nastanek zidne plesni. Nastanek plesni je neopazen, saj se razvije v zidu. Opazimo jo šele, ko se le-ta razširi na površje. Kar opazimo, je le 1/3 njene celotne velikosti. Posebnost zidne plesni je, da v okolje oddaja veliko število spor, ki jih ljudje vdihavamo. Reakcije dihal na spore so različne. Pogosto lahko povzročajo kašljanje, ker dražijo sluznico, ali druga obolenja (npr. astmatična,…).

 

Vam vlaga in plesen uničujeta stanovanje in zdravje?

Mi poznamo pravo rešitev!

Privoščite si svež zrak v vaših bivalnih prostorih in preprečite nastanek strupene plesni, ki ogroža vaše zdravje.

Morda je vaš dom starejši, morda je čisto nov, morda imate nova, zatesnjena okna ali pa ste pravkar poskrbeli za dodatno toplotno izolacijo?

Razumljivo! Draga toplota naj ostane med štirimi stenami vašega doma!

 

Toplotne črpalke za novogradnje

Daikin Altherma – integrirana izvedba

 • Prihranite pri obratovalnih stroških, ohranite najvišjo raven udobja.
 • Popolna prilagojenost za nove gradnje kot tudi za energetsko varčne hiše.
 • Kompaktna rešitev z gospodinjsko vročo vodo.
 • Intuitivno in nazorno upravljanje.
 • Moči od 4 do 16 kW.
 • Samostoječa notranja enota z integriranim rezervoarjem STV 180 ali 260l.
 • Z možnostjo hlajenja.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 44351348
 • Ime podjetja:
 • Andrej Remih s.p. EuroStil oglaševanje in plakatiranje
 • Občina:
 • Zagorje ob Savi
 • Govoreči jeziki:
 • Nemščina, 
 • Hrvaščina, 
 • Slovenščina, 
 • Angleščina
 • Z vami že:
 • 15

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si