Epijace.si, širok izbor vin in žganih pijač

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5651/epijacesisirokizborvininzganihpijac-1493988189.jpg
Epijace.si, širok izbor vin in žganih pijač
Epijace.si, širok izbor vin in žganih pijač https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5651/epijacesisirokizborvininzganihpijac-1493988189.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Blaž Justin (+)

Videm 38c, Dol pri Ljubljani 1262, Slovenija

041 772 710
blaz.justin@justin-storitve.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Spletna trgovina epijače.si je namenjena predvsem maloprodaji vin in ostalih alkoholnih pijač in deluje pod okriljem podjetja Justin storitve, d.o.o. Za gostince, pravne osebe in večje nakupe nudimo posebne ugodnosti v obliki popustov in dostave.

V kolikor bi želeli večjo količino izdelkov oz. izdelek, ki ni na zalogi nas kontaktirajte in stvar bomo poskušali urediti v najkrajšem možnem času. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na spodnjih naslovih.

Dobrodošli v naši spletni trgovini z bogato ponudbo različnih vin in žganih pijač. Ponudba se razteza vse od Slovenije do daljne Moldavije in verjamemo, da vam ob ogledu ponudbe ne bo žal.

 

Izbrane pijače za piknik na enem mestu

Odlična moldavska vina, moldavski brandy, različni izbrani domači likerji!

 

Vina

 

Žgane pijače

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 25143646
  • Ime podjetja:
  • Justin storitve, inštaliranje pri gradnjah in inženiring, d.o.o.
  • Občina:
  • Dol pri Ljubljani
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si