Engenerija, arhitekturno in gradbeno načrtovanje, Vid Žogan, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5445/engenerijaarhitekturnoingradbenonacrtovanjevidzogansp1-1491312178.jpg
Engenerija, arhitekturno in gradbeno načrtovanje, Vid Žogan, s.p.
Engenerija, arhitekturno in gradbeno načrtovanje, Vid Žogan, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5445/engenerijaarhitekturnoingradbenonacrtovanjevidzogansp1-1491312178.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vid Žogan (+)

Zdraviliški trg 14, Rogaška Slatina 3250, Slovenija

040 231 897
info@dobralokacija.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Engenerija, arhitekturno in gradbeno načrtovanje, Vid Žogan, s.p. iz Rogaške Slatine za vas iščemo in ponujamo dobre lokacije, da na njih uživate svoje življenje. Zavedamo se, da so lastnosti dobrih lokacij v veliki meri odvisni od želja in stila življenja uporabnika. Strankam se zato individualno posvetimo in naredimo vse kar je v naši moči, da bi vašim željam ugodili.

Specializirani smo za posredovanje in svetovanje pri prodaji, nakupu oziroma najemu vseh vrst nepremičnin. Prav tako vam ponujamo storitve s področja projektiranja objektov in izdelave foto-realističnih arhitekturnih vizualizacij, ki omogočijo odličen učinek predstavitve projekta.
Za kakovostno opravljanje storitev imamo ustrezna strokovna znanja in pridobljene licence.

Ponujamo foto-realistične arhitekturne vizualizacije in animacije, ki zadovoljijo vsaki vaši želji, vas navdušijo in omogočijo odličen učinek predstavitve projekta

Agencija za posredovanje in razvoj nepremičnin.

Svetujemo vam pri projektiranju, gradnji objektov, energetskih rekonstrukcijah, rekonstrukcijah mansard, izdelujemo 3D vizualizacije, nadzorujemo in vodimo gradnjo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 11500620
  • Ime podjetja:
  • Engenerija, arhitekturno in gradbeno načrtovanje, Vid Žogan, s.p.
  • Občina:
  • Rogaška Slatina
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si