Energy escape room

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4515/energyescaperoom8-1482314270.jpg
Energy escape room
Energy escape room https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4515/energyescaperoom8-1482314270.jpg 0 05 0

Povprečno od 60 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mateja Kegel Kozlevčar (+)

Slamnikarska cesta 4, Domžale 1230, Slovenija

040 423 325
info@energy-room.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Escape room ali soba pobega predstavlja interaktivno igro (po vzoru računalniških igric), ki je postavljena v realen čas in prostor. Nahajate se v zaklenjeni sobi s skupino prijateljev, sodelavcev, sorodnikov ali s partnerjem, ki ste si jih sami izbrali, vaš cilj pa je, da v 60 minutah skupaj rešite vse uganke, poiščete ključe in pridete ven iz sobe.

Mi smo poskrbeli, da vam v sobi ne bo dolgčas, saj boste to uro dobro porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda smo poskrbeli tudi za to, da vas bomo ves čas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje »zataknilo« bomo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe.

 

Soba številka 1 - Skrivnosti Nikole Tesle

Preizkusite se in pobegnite iz prve energetske sobe!

Imate dovolj poguma, da vstopite v časovni stroj in se odpravite 100 let nazaj, rešite zapuščino Nikole Tesle in še pravočasno pobegnete iz sobe za pobeg? Samo v Domžalah in prvič v Sloveniji je vrata odprla soba pobega v kateri razkrivate skrivnosti in izume veleuma Nikole Tesla. Skozi razburljivo pustolovščino v kateri vam ves čas dobesedno tiktaka ura, ki odšteva minute do konca, boste spoznali tako njegove nenavadne navade, kot tudi svoje sposobnosti logičnega mišljenja in timskega dela. Ste prepričani, da boste lahko pred uničujočim požarom pravočasno rešili nezaščitene izume Nikole Tesle in nato še sebe?

 

Soba številka 2 - Recept za popoln umor

Razrešite zločin in razkrijte skrivnostni recept za popoln umor!

Vašo pomoč potrebuje angleški podeželski klub. Prelevite se v detektive in rešite skrivnostni umor lorda Byrona. Kdo ga je umoril? S čim je bil umorjen in kaj je bil razlog za umor? Pomagajte rešiti na videz nerešljivi zločin, poiščite vsa izgubljena policijska poročila, namige in sledi, ki vas bodo pripeljale do recepta za popoln umor. Rešitev uganke vas bo bogato nagradila! Tisti, ki umor razreši, se lahko poteguje za dediščino bogate lorda Byrona, ki jo morda najdete že v sobi, morda pa tudi ne ... Vam bo uspelo vse to in na koncu še pobegniti iz zakletega podeželskega kluba? Če vam ne uspe, lahko za vedno ostanete ujeti med duhovi preteklosti … Ste pripravljeni na popotovanje iz enega v drugo obdobje? Kaj je resnično in kaj iluzija? V igri vas čaka kup presenečenj, nepričakovanih preobratov in seveda nepredstavljiva zabava! Druga soba pobega je nastala kot navdih po istoimenski knjigi Recept za popoln umor.

 

Ste sami? V paru, z dvema, tremi ali celo štirimi prijatelji? Vabljeni v našo družbo.

Nahajamo se le 2 minute od izvoza iz avtoceste za Domžale (in 1.300 metrov naravnost) se boste pripeljali do Energy escape rooma - energetske sobe za pobeg, ki vam zagotavlja eno uro zabave in vsaj še nekaj ur razburljivega razpravljanja o pustolovščini, ki ste jo doživeli.

In še več - lahko se podate na dvojno avanturo ter z eno skupino v eni in drugo skupino v drugi sobi tekmujete kdo bo hitrejši!

Rezerviraj

Po rezervaciji termina boste v kratkem po elektronski pošti prejeli potrditev termina in predračun, ki ga plačate do datuma, ki je naveden na predračunu. S plačilom predračuna je vaš termin potrjen.

CENIK:

 • 2 igralca = 50,00 (petdeset) evrov,
 • 3 do 5 igralcev = 60,00 (šestdeset) evrov,
 • 6 do 7 igralcev = 70,00 (sedemdeset) evrov.

 

Darilni boni

Iščete idejo za izvirno rojstnodnevno ali praznično darilo za partnerja, prijatelje, sodelavce ali družino?
Ste naveličani enih in istih obdarovanj in želite, da je tokratno polno izzivov?
Podarite darilni bon za obisk Energy Escape Room - sobe pobega!

Darilni bon za vas zapremo v skrinjico, opremimo s pentljico ... Naj bo zabavno že odvijanje!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 72762268
 • Ime podjetja:
 • Zgodba.net, Mateja Kegel Kozlevčar s.p.
 • Občina:
 • Radomlje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si