Elektroinštalacije Matej Stražišnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3480/elektroinstalacijematejstrazisniksp5-1473228407.jpg
Elektroinštalacije Matej Stražišnik s.p.
Elektroinštalacije Matej Stražišnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3480/elektroinstalacijematejstrazisniksp5-1473228407.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matej Stražišnik (+)

Remšnik 10a, Podvelka 2363, Slovenija

051 661 622
matej.strazisnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Elektroinštalacije Matej Stražišnik s.p. vse elektro storitve izvajamo profesionalno v stanovanjskih in poslovnih objektih. Nudimo tudi meritve in vzdrževanje električnih inštalacij. Določenih gradbenih del nikakor ni pametno izvajati v 'lastni režiji'. Eno od takih so prav gotovo električne inštalacije, saj samograditelj določenih del največkrat ne znajo strokovno izvesti. Vendar je prav, da je individualni graditelj oziroma investitor seznanjen tudi z osnovami elektroinštalacijske tehnike.

Nudimo vam izdelavo novih elektro inštalacij ter popravilo obstoječih (menjava svetilk, stikal, vtičnic…. ).

Ukvarjamo se tudi z zamenjavo in popravilom električnih omar ter meritvami elektro inštalacij. Strankam, ki izdelamo novo električno inštalacijo, uredimo tudi potrebno papirologijo za priklop.

 

V grobem delimo električne inštalacije na:

  • nizkonapetostne elektroenergetske, ki so inštalacije za moč in razsvetljavo in
  • informacijske inštalacije, ki so inštalacije za telefonijo, protivlomno zaščito, protipožarno zaščito, klimatizacijo, antenske sisteme, računalniške mreže, domofone, termostate za ogrevanje in drugo.

 

Izvajalci del smo inštalacije dolžni izvesti v skladu s predpisi in določili v projektu elektroinštalacij. Izvedba električne inštalacije je v prvi vrsti odvisna od tega, ali je gradnja ''industrijska'' ali ''obrtniška''.

Kot rečeno, morajo biti inštalacije zamenljive torej tako, da so vodniki v ceveh. Glede na to delimo inštalacije na več vrst. Inštalacije pod ometom in inštalacije nad ometu se v stanovanjih pojavljajo redkeje.

  • Davčna številka:
  • 76301095
  • Ime podjetja:
  • Matej Stražišnik s.p. elektroinštalacije
  • Občina:
  • Podvelka
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si