Elektroinštalacije A.N.B., Blaž Špoljarić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4648/elektroinstalacijeanbblazspoljaricsp6-1484725889.jpg
Elektroinštalacije A.N.B., Blaž Špoljarić s.p.
Elektroinštalacije A.N.B., Blaž Špoljarić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4648/elektroinstalacijeanbblazspoljaricsp6-1484725889.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Blaž Špoljarić (+)

Grobelno 57, Grobelno 3231, Slovenija

040 845 322
blazspoljaric@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Elektroinštalacije A.N.B., Blaž Špoljarić s.p. iz Grobelnega se ukvarja z nizko napetostnimi elektroinštalacijami, video nadzori, alarmnimi sistemi, videofoni ter telekomunikacijskimi inštalacijami.

Večini ljudem se načrtovanje električnih inštalacij zdi manj pomembno kot denimo to, kako in kje postaviti vrata in okna v prostor, vendar se to v  prihodnosti lahko izkaže za drago razmišljanje. Pri novogradnjah je nepogrešljiva predhodna električna in podatkovna inštalacija, saj je poleg funkcionalnosti tudi zakonsko zasnovana.

Pravilno zasnovan projekt je osnova za izvedbo inštalacij in preprečuje težave z energetskimi in podatkovnimi inštalacijami ter z namestitvijo opreme v prihodnje. Prednost novogradenj je svoboda pri postavitvi in zahtevnosti inštalacij ter poljubna izbira stikalne in priključne opreme. Bolj zapletena je adaptacija starih objektov, saj je treba poznati energetsko in podatkovno inštalacijo samega objekta in nato na podlagi teh podatkov zasnovati sanacijo obstoječega sistema.

Pri projektiranju in izvedbi elektroinštalacij imamo večjo svobodo. Zahtevnost elektroinštalacij je prilagojena bodoči porabi. Izbira stikalni in priključne opreme je poljubna. Pri novogradnjah se inštalacijske cevi navadno položijo v betonsko ploščo novega objekta. Sledijo faze od izvedbe grobe inštalacije, vlečenja žice v inštalacijske cevi, vezave razdelilnih doz in omaric do končne montaže stikal ter vtičnic. Ob gradnji je treba načrtovati tudi nekatere dodatne elektroinštalacije, čeprav jih v tistem trenutku ne nameravamo izvesti. To bo pripomoglo h kasnejši preprostejši in predvsem cenejši namestitvi dodatnih elektroinštalacij.

 

Montaža alarmne naprave

Napredek v tehnologiji  nam omogoča, da so danes alarmni sistemi, ki ustrezajo vsem standardom tehničnega varovanja, cenovno dostopni in prilagojeni različnim zahtevam uporabnikov. Vsak proti vlomni sistem sestavljajo:senzorji, centrala, tipkovnica, sirena

Prednosti sodobne alarmne centrale  so:

 • možnosti žične ali brezžične uporabe – slednje povečuje možnost vgradnje alarma v že zgrajenih objektih;
 • možnosti prenosa alarma na vašo lastno mobilno številko ali na dežuvarnostni center – kar omogoča, da ste takoj obveščeni o alarmu, čeprav se nahajate daleč od mesta vloma;
 • veliki prilagodljivosti uporabniku – s čimer lahko dosežemo visoko stopnjo varnosti;
 • možnosti priklopa zunanjih ali notranjih siren – kar povečuje verjetnost, da bo vlomilec odnehal pred koncem.

 

Videofoni

Video domofon je namenjen za video in govorno komunikacijo z obiskovalcem pri vhodnih vratih in za odpiranje vhodnih ali dvoriščnih vrat (elekt. ključavnice). Domofon lahko omogoča tudi shranjevanje fotografij + (datuma in ure klica) obiskovalcev in pregled arhiva fotografij.

Možna je uporaba v enostanovanjskih hišah z enim ali več vhodi (max 4 klicne enote) ; npr. dvoriščna vrata in vhod v hišo in eno ali več notranjimi enotami ; npr. za vsako nadstropje svoja odzivna enota. V večstanovanjskih hišah ali stanovanjskih blokih, poslovnih zgradbah, itd.

 

Videonadzor

Nadgradnja sistema tehničnega varovanja, torej osnovnega protivlomnega sistema, z video nadzornim sistemom je smiselna, saj poleg informacije o neželenem dogodku, ki nam ga posreduje alarmni sistem, pridobimo tudi sliko. Razlogi, zakaj se odločiti za varnostno kamero so od posameznika do posameznika različni. Starši v video nadzoru hiše vidijo priložnost, da imajo v času odsotnosti možnost vpogleda v dogajanje doma – med tem ko so otroci sami ali z varuško - napredek v tehnologiji pa nam omogoča video nadzor preko interneta. V takšnem primeru je smiselna vgradnja notranjih varnostnih kamer.

Pozitivne lastnosti video nadzornih kamer:

 • nadzor vedno in povsod
 • učinkovito odganjanje vsiljivcev,
 • preprečevanje kaznivih dejanj,
 • zagotavljanje varnosti,
 • rekonstrukcijo dogodkov,
 • nadzor nad dogajanjem v okolici hiše,
 • identifikacija vsiljivcev...

 

Podjetje deluje na celotnem območju Slovenije.

Občasno opravljamo tudi manjša zaključna gradbena dela.

 • Davčna številka:
 • 97907588
 • Ime podjetja:
 • Elektroinštalacije A.N.B., Blaž Špoljarić s.p.
 • Občina:
 • Šentjur
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 77

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si