Ekspres papirnica fotokopirnica, Irena Ravnjak, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2660/eksprespapirnicafotokopirnicairenaravnjaksp-1466663521.jpg
Ekspres papirnica fotokopirnica, Irena Ravnjak, s.p.
Ekspres papirnica fotokopirnica, Irena Ravnjak, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2660/eksprespapirnicafotokopirnicairenaravnjaksp-1466663521.jpg 4.83 05 1

Povprečno od 26 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Irena Ravnjak (+)

Partizanska ulica 3, Slovenska Bistrica 2310, Slovenija

02 8185123
070 895 803
02 8185111
papirnica.ravnjak@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ekspres papirnica fotokopirnica, Irena Ravnjak, s.p. iz Slovenske Bistrice ponuja pester program šolskih potrebščin in pisarniškega materiala. Izdelujejo pa tudi obrazce za podjetja, tiskajo letake, koledarje, plakate, revije in časopise

Ravnjakova papirnica je, poleg tega, da tiskajo koledarje, obrazce, letake, plakate, revije, časopise in glasila - tudi slovenskobistriške obrtniške novice, tako na papir kot na razne druge materiale, tudi nekakšna informacijska pisarna za manjša podjetja, predvsem kar zadeva pisarniški material in obrazce.

Gospa Ravnjak namreč ves čas spremlja zakonodajo, ki predpisuje razne obrazce na vseh področjih, ki jih stranke potrebujejo za urejanje administrativnih poslov.

"Strankam radi pomagamo, tudi z nasveti, ko pridejo in včasih ne vedo, kakšen obrazec potrebujejo. Vprašamo jih, kaj bodo urejali in jim nato poiščemo ustrezen obrazec ali ga celo tudi izpolnimo, če želijo," pravi Irena Ravnjak, ki se je, poleg tega, da vodi zase knjigovodstvo in redno pomaga pri vseh ostalih delih, specializirala za to področje.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 80910319
 • Ime podjetja:
 • Ekspres papirnica fotokopirnica, Irena Ravnjak, s.p.
 • Občina:
 • Slovenska Bistrica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Res imajo vse za pisarno

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Moram pohvaliti prijazno osebje, so mi priskrbeli točno tisto kar sem rabila. Dobra izbira pisarniškega materiala.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si