Ekološka trgovina Biovera

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2913/logo-1467902371.gif
Ekološka trgovina Biovera
Ekološka trgovina Biovera https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2913/logo-1467902371.gif 4.83 05 1

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Galjevica 9, Ljubljana 1000, Slovenija

030 919 555
info@biovera.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ekološka trgovina Biovera je eko, bio usmerjena in letos praznuje 5 let. Pri nas najdete same dobrote, kot so sveži kruh iz krušne peči, sveže sadje in zelenjavo, pakirane izdelke, ogromno naravne kozmetike ter biorazgradljivih čistil. Nudimo tudi različne aparate, knjige o zdravem načinu življenja ter in perilo iz naravnih materialov.

Na kratko, pri meni najdete vse za zdrav in naraven način življenja.

 

Vabljeni v našo ekološko trgovino Biovera

Pred trgovino je lastno parkirišče, odprti pa smo vsak delovnik od 08:00 do 20:00 ure, ob sobotah pa od 08:00 do 14:00 ure. Ob nedeljah in praznikih je trgovina zaprta.

Izbirate lahko med vsemi izdelki, ki jih vidite na naši spletni strani. V trgovini vas bodo sprejele prijazne prodajalke, ki se bodo vedno trudile ustreči vašim željam. Ne boste prejeli le kvalitetnih izdelkov, temveč tudi strokovni nasvet in odgovore na katerakoli vprašanja.

Po želji lahko v trgovini naročite tudi izdelke, ki niso v redni prodaji, kot so posebne dietetične vrste kruha.

Prepričani smo, da boste vsakič znova iz naše trgovine stopili zadovoljni in se z veseljem vračali k nam.

 

ZELENA BIO kartica za stalni 20% popust

BIO kartico pridobite tako, da izpolnite pristopni obrazec ter ga oddate v Ekološki trgovini Biovera, Galjevica 9, Ljubljana ali jo pošljete po pošti na sedež podjetja Biovera d.o.o., Galjevica 9 , 1108 Ljubljana. Kartico prejmete v trgovini ali vam jo po želji pošljemo na dom.

 

Dostava na dom

Našim zvestim in novim kupcem se želimo še bolj približati, zato smo pričeli z dostavo ekoloških izdelkov na dom.

Vse izdelke, ki jih vidite v spletni trgovini, lahko kupite prek spleta ali naročite na telefon 051/ 750-108. Velika izbira, ekoloških, zdravih izdelkov čaka na vas, stalno pa tudi dodajamo nove izdelke, po vaših željah.

Dostava Ljubljana in okolica
Za vse Ljubljančane nudimo osebno dostavo na dom, ki bo zaenkrat vsak ponedeljek, sredo in petek. V ponedeljek in petek je dostava od 9 do 12 ure, v sredo pa od 17-20 ure. Minimalno naročilo za dostavo na dom je 20€. Ob večjem naročilu (nad 100 €) je možna dostava tudi ob drugem dnevu ali času. Naročilo oddate vsaj en delovni dan prej do 11 ure. Na voljo so vam tudi vsi sveži izdelki (svež kruh in peciva, mleko in mlečni izdelki, pripravljene vegetarijanske jedi,...).

Pošiljanje po pošti
Za ostalo Slovenijo pakete pošiljamo po pošti, zato zaenkrat svežih izdelkov, ki potrebujejo hlajenje, kruha in svežih peciv, sadja ter zelenjave ne moremo poslati. Za pošiljanje po pošti ni minimalnega zneska naročila.

Stroški dostave
Vaši stroški dostave ali pošiljanja po pošti so 3€ na naročilo, ob naročilu nad 50€ pa je dostava ali pošiljanje za vas brezplačno.

Za osebno dostavo do krajev, do 20 km iz Ljubljane, pa je dodaten znesek za gorivo 2,00 € (Grosuplje, Vrhnika, Medvode, Domžale,...)

Način plačila
Plačilo na domu je možno le z gotovino, zato vas vljudno prosimo, če lahko pripravite točen znesek. 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 11397713
 • Ime podjetja:
 • Biovera, trgovina in storitve d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Velika izbira

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Sem pogost obiskovalec v trgovini Biovera, ker imajo res veliko izbiro bio proizvodov - hrane, prehranskih dodatkov, pa še kup drugega... Priporočam, da poizkusite kruh, še posebej, če bo na sveže spečen.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si