Ekofluid Mont, trgovina z inštalacijskim materialom, d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3683/ekofluidmont-1474895144.png
Ekofluid Mont, trgovina z inštalacijskim materialom, d.o.o.
Ekofluid Mont, trgovina z inštalacijskim materialom, d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3683/ekofluidmont-1474895144.png 1.83 05 1

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Dejan Sedej (+)

Stara Vrhnika 2c, Vrhnika 1360, Slovenija

01 6207703
031 573 913
01 6207704
info@ekofluid.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Ekofluid Mont d.o.o. iz Vrhnike vam ponujamo svetovanje pri izbiri, dobavo izbrane opreme ter montažo v najkrajšem možnem roku. Delamo kvalitetno, hitro ter zastopamo svetovno priznane Evropske znamke.

Ukvarjamo s trgovino na debelo s kovinskimi proizvodi, inštalacijskim materialom, napravami za ogrevanje in kopalniško opremo.

Poleg celotnega procesa izvedbe ogrevalnega sistema vam nudimo tudi celovito rešitev za prenovo kopalnice, od pridobitve kredita, priprave ponudbe, izrisa in svetovanja do same izvedbe. V sodelovanju s Hranilnico LON vam v prvi fazi priskrbimo hitri kredit in možnost plačevanja na obroke, s čimer vam finančno pomagamo.

Nudimo vam izvedbo inštalacij vseh vrst vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav, ter posredovanje pri nakupu kovin. Sodelujemo z najboljšimi v svojem poslu, zato Vam ponujamo celoten asortiman izdelkov teh proizvajalcev po ugodnih cenah. Poleg tega se lahko odločite še za plačilo na obroke...

 

NOVO v ponudbi Ekofluid d.o.o. - izris kopalnic

Ponujamo računalniški 3D izris kopalnic s programom VISOFT (kvaliteta fotografije).

 

NOVO v ponudbi Ekofluid d.o.o. - LON kredit

Hladni dnevi se nam čedalje bolj približujejo, zato je skrajni čas, da se začnemo zavedati, kako pomembna je dobra kvalitetna napeljava za ogrevanje in sodobna ter kakovostna kurilna naprava. Ob menjavi le-te se nam pogosto poraja vprašanje, koliko lahko prihranimo ter na kakšen način.

Podjetje Ekofluid d.o.o. vam nudi celoten proces izvedbe ogrevalnega sistema.

V sodelovanju s Hranilnico Lon vam v prvi fazi priskrbimo hitri kredit in možnost plačevanja na obroke, s čimer vam finančno pomagamo.

Hkrati vam pripravimo ponudbo, dobavimo energent, za katerega menjavo ste se odločili, vam brezplačno svetujemo in pomagamo pri dilemah.

Tako vas popeljemo vse od pridobitve kredita do izvedbe samega projekta, torej izdelave nove napeljave za ogrevanje oz. posodobitev obstoječe.

 

Obiščite tudi našo spletno trgovino!

 

Vir

Priponke
 • Davčna številka:
 • 63052199
 • Ime podjetja:
 • Ekofluid Mont, trgovina z inštalacijskim materialom, d.o.o.
 • Občina:
 • Vrhnika
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 84

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Katastrofa

  ,

  1.8 1.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Pri omenjenem podjetju sva z možem naročila izdelavo talnega gretja, estriha ter vodovoda. Ponudba je bila v celoti poravnana takoj, dela pa še skoraj tri mesece po roku, ki ga je postavil direktor podjetja g. Sedej (pet mesecev po plačilu avansa) niso opravljena v celoti. Sicer delo, ki je opravljeno, izgleda narejeno dobro in upam da tudi kvalitetno, saj testirati sistema ogrevanja še ne moremo. Njihov odnos do strank je zelo zelo nekorekten (prazne obljube, nespoštovanje rokov in neodzivnost), zato sodelovanje z njimi toplo odsvetujem in hkrati močno upam, da pri omenjenem podjetju ne bo potrebno uveljavljati kakršnekoli garancije.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si