EKO Brlog, prodaja hrane in opreme za živali, Karel Završnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4682/ekobrlogprodajahraneinopremezazivalikarelzavrsniksp10-1484916062.jpg
EKO Brlog, prodaja hrane in opreme za živali, Karel Završnik s.p.
EKO Brlog, prodaja hrane in opreme za živali, Karel Završnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4682/ekobrlogprodajahraneinopremezazivalikarelzavrsniksp10-1484916062.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Karel Završnik (+)

Brezje 43, Mozirje 3330, Slovenija

03 4930860
070 263 344
info@eko-brlog.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dobrodošli v našem Eko Brlogu. Tu bivamo pasji in mačji ljudje, ki svoje živali vedno postavljamo na prvo mesto. Zato jim želimo tudi ponuditi izključno najboljše. Kljub temu pa se zavedamo, da s svojim ravnanjem vedno vplivamo tudi na okolje. Zato smo v našem udobnem Brlogu zbrali le okolju prijazne izdelke za oskrbo in nego malih živali, ki pa so gotovo bolj prijazni tudi do vaših ljubljenčkov.

Kako? Enostavno. Naravni, organski, okolju prijazni izdelki bodo brez dvoma pozitivno vplivali na zdravje in počutje vaših živali – ki pa so konec koncev precej bolj prvinske in niso vajene bivanja sredi plastične, najlonske in umetne džungle. Zakaj jim torej ne bi privoščili organske hrane, ovratnice iz naravnih materialov, posodice iz bambusovih vlaken, šampona brez kemikalij, repelenta brez pesticidov in ležišča brez sintetike?

Nismo trgovci, smo ljubitelji živali. In naša trgovina, ni trgovina – pač pa je brlog. In prav ta Brlog sva v celoti in z ljubeznijo ustvarila absolventka veterine in absolvent živilstva in prehrane. Je plod najine domišljije, je del najine skupne zgodbe in je sad najinega dela. Vljudno ste vabljeni, da pokukate skozi vrata našega Brloga in pogumno zakorakate v nov svet – zdrav, prijazen in ustvarjen z ljubeznijo.

 

Psi

 

Mačke

 

Darilni paketi

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 23307811
  • Ime podjetja:
  • EKO Brlog, Karel Završnik s.p.
  • Občina:
  • Mozirje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si