Egolecta, posredovalnica znanja in umetnosti, Matej Grm s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4348/egolectaposredovalnicaznanjainumetnostimatejgrmsp4-1480411694.jpg
Egolecta, posredovalnica znanja in umetnosti, Matej Grm s.p.
Egolecta, posredovalnica znanja in umetnosti, Matej Grm s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4348/egolectaposredovalnicaznanjainumetnostimatejgrmsp4-1480411694.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matej Grm (+)

Cesta na postajo 45, Brezovica pri Ljubljani 1351, Slovenija

031 718 252
info@egolecta.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Cilj Posredovalnice znanja je mladim generacijam ponuditi dodatno izobraževanje, jih pri tem spodbujati in jim s tem morda začrtati njihovo nadaljnjo študijsko pot.

Stremimo k temu, da bo vsak učenec na izbranih učnih urah pridobil čim več znanja in se ob tem uspešno razvijal. Vsi mentorji, ki poučujejo pri nas, imajo za to ustrezno stopnjo izobrazbe. Od vsakega mentorja se zahteva, da na učnih urah z učencem stoodstotno sodeluje in mu pomaga pri razvoju v izbrani smeri.

Programi poučevanja Posredovalnice znanja EGO Lecta so začrtani tako, da si lahko vsakdo izbere sebi ustrezen način in intenzivnost poteka izobraževanja.

 

Zakaj izbrati EGO Lecto?

Stremimo k ponudbi kvalitetnega obšolskega izobraževanja in ponujamo dobro zasnovane tečaje na enem mestu. Učence maksimalno motiviramo in jim obenem nudimo tudi javne nastope, kjer lahko pokažejo osvojeno znanje. Mentorji PZ se pred začetkom  novega šolskega leta dodatno izobražujejo skupaj s strokovnjaki na svojem področju.

 

Oddelki

Glasbena šola

Brez glasbe bi bilo življenje ena sama napaka. Napaka pa zagotovo ne bo, če boste glasbeno izobraževanje zaupali programom in mentorjem v naši glasbeni šoli.

KlavirSintisajzerSaksofonKlarinetPrečna flavtaKljunasta flavtaTrobentaPozavnaBaritonViolina, ViolaViolončeloKitaraElektrična kitaraBas kitaraBobniHarmonikaSolo petje.

 

Plesna šola

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni – in ravno to  smo tudi združili v naši plesni šoli. Na tečajih se bomo veselili in se močno zabavali skupaj z našimi vrhunskimi mentorji-plesalci.

 

Vrtec žur

Rana ura, zlata ura. To pravilo velja zlasti pri izobraževanju naših najmlajših. Če želite, da se vaš otrok glasbeno, plesno in motorično  čim bolje razvija, ga vpišite v naše glasbene in plesne tečaje.

 

Vizualna umetnost

Vsak otrok je umetnik! Težava tiči le v tem, kako umetnik ostati tudi, ko odrasteš. Pri naših tečajih bomo stremeli k temu, da se bodo otroci čim bolje razvili v umetniški smeri in znali to uporabljati tudi v nadaljnji študijski poti.

RisanjeSlikanjeKiparstvoModno oblikovanje nakita

 

DJ šola

Ni ga na tem svetu, ki ne bi čutil današnjega vpliva elektronske glasbe. Na tečajih DJ šole se boste seznanili s to zvrstjo glasbe in se počasi prelevili v pravcate  mojstre elektronske glasbe.

 

Inštrukcije

Polovično znanje je nevarnejše od neznanja. Naši inštruktorji/mentorji se zavedajo te misli, zato bodo vse učne ure izvedene kvalitetno in z željo, da bi vsak učenec dobil kar največ in le najkvalitetnejše dodatno znanja, ki ga potrebuje.

 

Jezikovni tečaji

Lepa beseda železna vrata odpira je star in velikokrat preverjen pregovor. Toda kaj storiti, ko ne znamo jezika, ki bi nam pri tem pomagal?  Obiščite naše jezikovne tečaje in vrata vam bodo na stežaj odprta!

 

Tečaj informacijskih znanj

Stremimo k ponudbi kvalitetnega obšolskega izobraževanja in ponujamo dobro zasnovane tečaje na enem mestu. Učence maksimalno motiviramo in jim obenem nudimo tudi javne nastope, kjer lahko pokažejo osvojeno znanje.

 

Poučevanje na domu

Vpis

Cenik

 

Vpis

  • Davčna številka:
  • 17825814
  • Ime podjetja:
  • Egolecta, posredovalnica znanja in umetnosti, Matej Grm s.p.
  • Občina:
  • Brezovica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si