EFT tapkanje, svetovanje in terapija

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4917/efttapkanjesvetovanjeinterapija2-1486976789.jpg
EFT tapkanje, svetovanje in terapija
EFT tapkanje, svetovanje in terapija https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4917/efttapkanjesvetovanjeinterapija2-1486976789.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mojca Nendl (+)

Praprotnikova ulica 10, Mozirje 3330

051 7801 724
info@eft.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Sloveniji je vedno več ljudi v duševni stiski. Rešitve, ki jih lahko najdejo ljudje, pa niso najboljše. Pomoč išče tako mlada kot starejša generacija. Ljudje imajo strahove, depresijo, panične napade, …

Na voljo je zdravljenje s pomočjo zdravil (antidepresivi, antipsihotiki, anksiolitiki), vendar vso to zdravljenje ne odpravlja problema, ampak samo deluje na področju simptomov. Na voljo je tudi psihoterapija, ki pa je dolgotrajna, ne daje pa ustreznih rezultatov.

V svetu in tudi v Sloveniji je razvita tehnika EFT, s pomočjo katere lahko trajno, hitro in učinkovito odpravljamo duševne stiske, ki so posledica nakopičenega stresa v telesu.

 

Kaj je EFT oz. tapkanje?

EFT (Emotional Freedom Technique) oziroma tapkanje je tehnika doseganja čustvene svobode, sproščanja in zmanjševanja stresa. EFT terapija je kombinacija moderne psihologije in starodavne akupunkture. Namesto zabadanja igel uporabljamo tapkanje s prsti na akupunkturne točke, med tem pa smo osredotočeni na negativne občutke, ki jih čutimo. Pri tem sprostimo psihični stres in fizično bolečino. Ko uravnotežimo energijski sistem telesa, telo prevzame svojo naravno vlogo zdravljenja. EFT tehnika je enostavna, varna in naravna metoda. Deluje na zelo široki paleli različnih težav – poskusite jo lahko na vsem.

V procesu EFT terapije učinkovito zmanjšujemo stres, ki se je tekom let nakopičil v telo. Ljudje izpostavljenost stresa doživljamo v obliki različnih čustvenih stanj. Zaradi stresa na delovnem mestu smo jezni, ogorčeni ali žalostni,…

Zaradi negotove prihodnosti smo prestrašeni in občutimo nemoč. Stres, ki ga doživljamo, v nas ljudeh povzroča negativna čustva. Ljudje se sicer različno odzovemo, naš čustven odziv na neko stresno situacijo pa je pogojen s tem, kdo smo mi, kako razmišljamo in kako je oblikovan naš sistem prepričanj, vrednot in kakšne so naše življenjske izkušnje.

 

Strankam nudimo podporo za individualno svetovanje. Od klasične psihoterapije je EFT metoda, ki jo uporabljamo bistveno hitrejša, lažja, celovitejša in zelo preprosta. Rezultati so TRAJNI, problemi se ne ponavljajo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 91804981
  • Ime podjetja:
  • Društvo za razvoj osebnostne močI
  • Občina:
  • Mozirje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 86

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si