Eco - Prim, prevoz in prodaja kurilnega olja

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/553/eco-prim-prevoz-in-prodaja-kurilnega-olja-1457538335.png
Eco - Prim, prevoz in prodaja kurilnega olja
Eco - Prim, prevoz in prodaja kurilnega olja https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/553/eco-prim-prevoz-in-prodaja-kurilnega-olja-1457538335.png 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Primož Hudobivnik (+)

Dvorje 55, Dvorje 4207

041 353 774
info@eco-prim.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Eco-prim vam nudimo prodajo in prevoz kurilnega olja, briketov, drv in premoga. V naši ponudbi pa je tudi razrez in čiščenje kurilnih D2 cistern.

 

Nudimo vam:

Prodaja peletov in briketov:

  • Energija narave ( slovenski peleti, 100% smreka ali 80% smreka in 20% bukev),
  • Bioles Horizont (100% smreka- best pelets, premium green head, premium briketi, oglje), c) Avstrijski- Sweizhoffer (100% smreka) Vsi peleti so A1 kvalitete.

 

Razrez in čiščenje kurilnih D2 cistern:

  • Čiščenje kurilnih cistern je priporočljivo opraviti na 10-15 let uporabe. Ob čiščenju ni potrebno, da je cisterna prazna, saj se vse olje prefiltrira, očisti cisterno in olje vrne nazaj.
  • Pred razrezom se cisterno očisti in ves material vključno z usedlino od olja odpelje ( večje količine olja je možno odkupiti).Razrez se opravi z breziskrečim sekačem, kateri seka do 7mm debeline.

 

Prodaja in dostava kurilnega olja:

Nudimo prodajo in prevoz ekstra lahkega kurilnega olja, ki sodi med najmanj škodljiva goriva za ogrevanje, zato je najbolj primerno za uporabo v gospodinjstvih, šolah, vrtcih in podobnih ustanovah.

 

Prodaja drv in premoga:

Drva so pakirana na paleti po 1,8 m3. Nažagana so lahko 25 cm ali 33 cm. Premog je pakiran v Big Bag vrečah po 1 tono (Češka kocka ali Nemška briketa).

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 96100630
  • Ime podjetja:
  • Eco - Prim, prevoz in prodaja kurilnega olja, Primož Hudobivnik s.p.
  • Občina:
  • Cerklje na Gorenjskem

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si