DT si d.o.o., sistem talnga ogrevanja Profix

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3460/dtsidoosistemtalngaogrevanjaprofix1-1473139767.jpg
DT si d.o.o., sistem talnga ogrevanja Profix
DT si d.o.o., sistem talnga ogrevanja Profix https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3460/dtsidoosistemtalngaogrevanjaprofix1-1473139767.jpg 0 05 0

Povprečno od 18 ocen

Vaša ocena

Brezula 31a, Rače 2327, Slovenija

02 6085018
02 6085016
info@dtsi.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju DT si d.o.o. imamo večletne izkušnje in reference prav na področju talnega ogrevanja. Smo specializirano grosistično podjetje za talno ogrevanje z lastno sistemsko ploščo PROFIX® z izjemnimi energetskimi in varnostnimi rezultati. V podjetju nenehno skrbimo za zadovoljstvo naših kupcev in poslovnih partnerjev, katerim ponujamo profesionalen pristop, kvalitetne storitve in materiale visokega kakovostnega nivoja.

 

Talno ogrevanje je zdravju najprimernejše ogrevanje

Talno ogrevanje je nizkotemperaturni ogrevalni sistem. To pomeni, da prenos toplote poteka preko velikih površin tal z relativno nizko temperaturo. Temperatura tal 23-24°C omogoča prijetno temperaturo 18-20°C v višini glave.

Prednosti talnega ogrevanja so izrazite ob pravilnem dimenzioniranju, primerni regulaciji ter izboru kakovostnih materialov. Rasterska položitev (sistemska plošča) talnega ogrevanja po posameznih prostorih mora biti v skladu z izračunom toplotnih izgub, hkrati pa temperatura tal iz higijenskih in zdravstvenih razlogov ne sme presegati maksimalne dovoljene temperature.

Udobje, ki ga želimo, lahko zagotovi tudi regulacija, ki v odvisnosti od temperature posameznih prostorov odpira ali zapira ventile ogrevalnih zank s pomočjo elektro-termičnih glav.

Cevi toplovodnega talnega ogrevanja morajo biti difuzijsko nepropustne za O3 (ozon), saj je tako preprečeno stalno dovajanje kisika v sistem in s tem rjavenje kovinskih delov v celotni ogrevalni instalaciji.

 

O stenskem ogrevanju

Stensko ogrevanje deluje na principu nizko temperaturnega ogrevanja, kar omogoča bolj zdravo bivanje ter nižje stroške ogrevanja.

Toplota prehaja v prostor s sevanjem in deloma s konvekcijo. Cirkulacija zraka je močnejša, tako preprečimo sevanje hladnih sten in oken. Sistem stenskega ogrevanja lahko uporabimo za hlajenje (toplotne črpalke), ter pri sanaciji starih objektov.

 

Proizvodno prodajni program

 

Sistemska plošča PROFIX®

PROFIX® sistemska plošča - edina plošča, ki omogoča univerzalni oprijem vseh cevi talnega ogrevanja.

PROFIX® hidro izolacijska profilirana plošča je lasten izdelek prilagojen vsem potrebam in predpisom talnega ogrevanja pri čemer ustreza toplotni, protihrupni in protipožarni zaščiti.

Za sistemsko ploščo PROFIX® smo pridobili slovensko tehnično soglasje s strani Zavoda za gradbeništvo Slovenije.

PROFIX® hidro izolacijska profilirana plošča je sestavljena iz hidro profilirane folije debeline 0,6 mm in izolacijske profilirane plošče z geometrijo, ki z gornje strani omogoča izredno oporo za cevi od 12-20 mm z vodenjem cevi na stalnem razmaku 80 mm in z spodnje strani ima protihrupne gumbke.

PROFIX® ploščo lako uporabljamo za talno stropno in stensko izvedbo saj nam zagotavlja izjemen oprijem cevi.

 

Nekatere osnovne lastnosti:

 • kvalitetno vodenje cevi dimenzij od Ø12 do Ø20;
 • kvalitetno zalivanje cevi z estrihom;
 • dobro prenašanje obremenitev med montažo sistema;
 • cevi se vodijo s cevnim razmakom od 80, 160, 240, 320 mm...;
 • omogoča robno prekrivanje plošč ob polaganju;
 • dodatno pridobljena zvočna izolacija s protihrupnimi gumbki pod ploščo;
 • lahka in hitra montaža;
 • ognjeodporna v razredu B1.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 78140714
 • Ime podjetja:
 • Domače tehnologije, sistemi instalacij proizvodnja in trgovina d.o.o.
 • Občina:
 • Rače-Fram
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si